ΠΟΝΟΙ ΑΡΘΡΩΣΕΩΝ

Προστατέψετε φυσικά τις αρθρώσεις σας

                                   Μια μοναδική σειρά φροντίδας των αρθρώσεων για κάθε ηλικία με εκπληκτικά  αποτελέσματα.   
                                                 
Άρθρωση ονομάζεται το σημείο 
όπου έρχονται σε επαφή ένα ή περισσότερα οστά.
Οι αρθρώσεις είναι φτιαγμένες έτσι ώστε να επιτρέπουν την κίνηση και να προσφέρουν σταθερότητα.Οι περισσότεροι Άνθρωποι σε κάθε ηλικία, καθώς επίσης οι παχύσαρκοι, οι αθλητές και οι άνθρωποι με έντονη σωματική δραστηριότητα, εμφανίζουν κάποιου βαθμού αλλοίωση στις αρθρώσεις. 

Οι αρθρώσεις μας αποτελούνται από κινητά μέρη, τα οποία είναι εκτεθειμένα σε πιέσεις και τριβές.Η φύση έχει μεριμνήσει και μπορεί να μειώσει την φθορά των αρθρώσεων με δύο τρόπους: 

Με την ύπαρξη ενός "Λιπαντικού" μέσου μεταξύ των κινούμενων επιφανειών (το λεγόμενο αρθρικό υγρό) και με την ύπαρξη ενός προστατευτικού παρεμβαλλόμενου υλικού (ο λεγόμενος αρθρικός χόνδρος).
Ο χόνδρος είναι ο λείος ελαστικός ιστός που περιβάλλει τα οστά μας εκεί που έρχονται σε επαφή μεταξύ τους (δηλαδή στις αρθρώσεις). Οι αρθρώσεις περιέχουν επίσης μια μικρή ποσότητα αρθρικού υγρού, που αφενός λιπαίνει την άρθρωση και αφετέρου τρέφει τον χόνδρο.

Ο χρόνος, η βαριά εργασία, η σωματική δραστηριότητα και η κακή διατροφή, μειώνουν αυτά τα πολύτιμα στοιχεία των αρθρώσεων με αποτέλεσμα ο άνθρωπος να έχει πόνους και ευαισθησία στις αρθρώσεις , εύκολη κόπωση και γενικότερη αδυναμία στην εκτέλεση συνηθισμένων καθημερινών δραστηριοτήτων.

Τα φυσικά συστατικά που περιέχονται στα προιόντα της FOREVER όπως η Θεική Γλυκοζαμίνη, Θεική Χονδροιτίνη, MSM, Αλόη Βέρα, Υαλουρονικό Οξύ και Ω3, λιπαίνουν τις αρθρώσεις, αναγεννούν τον αρθρικό χόνδρο με φυσικό τρόπο και βοηθούν στην καλή λειτουργία των αρθρώσεων. 


                                                      
  ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΡΘΡΙΚΗΣ ΦΘΟΡΑΣ
1. Πόνος συνεχής ή κατά περιόδους.
2. Ευαισθησία σε μία μόνο ή περισσότερες αρθρώσεις. Αργότερα, μια άλλη άρθρωση, ανεξάρτητη και σε απόσταση από την πρώτη, μπορεί να εμφανιστεί πόνο.
3. Δυσκαμψία και δυσχέρεια στη φυσιολογική κινητικότητα της άρθρωσης.
4. Διόγκωση (πρήξιμο) της άρθρωσης ή οίδημα και στις περιοχές γύρω από αυτήν.
5. Εύκολη κόπωση, γενική και απροσδιόριστη.
6. Λειτουργική αδυναμία στην εκτέλεση των συνηθισμένων δραστηριοτήτων της άρθρωσης, π.χ.άνοδος σκάλας, άνοιγμα βάζου.

Φυσικά Συστατικά με ευεργετικά αποτελέσματα για τις αρθρώσεις Θειική Γλυκοζαμίνη: Η Θειϊκή γλυκοζαμίνη είναι αμινοσάκχαρο απαραίτητο για την παραγωγή του συνδετικού ιστού στον οργανισμό.
Είναι υπεύθυνη για την κινητοποίηση της παρασκευής ουσιών που είναι απαραίτητες για τη σωστή λειτουργία των αρθρώσεων, αλλά και για τη διαδικασία της επιδιόρθωσης τους.

Η θειική Γλυκοζαμίνη : είναι αμινοσάκχαρο απαραίτητο για την παραγωγή του συνδετικού ιστού στον οργανισμό. Είναι υπεύθυνη για την κινητοποίηση της παρασκευής ουσιών που είναι απαραίτητες για τη σωστή λειτουργία των αρθρώσεων, αλλά και για τη διαδικασία επιδιόρθωσής τους.

Η Θειική Χονδροϊτίνη: Η Χονδροϊτίνη όπως και η γλυκοζαμίνη παράγεται στον οργανισμό μας, σε μικρές ποσότητες.Είναι σαν μέρος μίας πρωτεϊνης που δίνει ελαστικότητα στους χόνδρους.
Είναι σαν ένας υγρός μαγνήτης που ελκύει αρθρικό υγρό το οποίο απορροφά κραδασμους και μειώνει την πίεση στον χόνδρο

MSM: Το Θείο είναι το τέταρτο σε αφθονία μεταλλικό στοιχείο στον οργανισμό μας, το οποίο είναι σημαντικό στην ανάπλαση των ιστών και έχει αναλγητικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Υαλουρονικό Οξυ: Γνωστό για τις ενυδατικές του ιδιότητες, το Υαλουρονικό Οξυ προάγει την ενυδάτωσή και την ικανότητα απορρόφησης κραδασμών της άρθρωσης. Επίσης αναζωγονεί και αποκαθιστά το αρθρικό υγρό.

Ω3: Τα Ω3 είναι βρώσιμα πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, που βριίσκονται στο σολομό και σε άλλα θαλασσινά. Είναι γνωστά για την ανιφλεγμονώδη δράση τους. Συμβάλλουν στη διατήρηση των επιπέδων υγιούς χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων και βοηθούν στην ενίσχυση της σωστής λειτουργίας των αρθρώσεων.

Aloe Vera: Η Aloe Vera περιέχει έναν πλούσιο συνδυασμό 75 θρεπτικών συστατικών και 200 άλλον ενώσεων συμπεριλαμβανομένων 20 μεταλλικών στοιχείων, 18 αμινοξέων και 12 βιταμινών.
Η συνδυασμένη δράση και ισορροπία τους παράγει ένα ισχυρότερο αποτέλεσμα από ότι θα αναμένονταν από κάθε στοιχείο ξεχωριστά. Επιπλέον, παρέχει σε κάθε οργανισμό αυτό ακριβώς που έχει ανάγκη.


Φυσικά συστατικά, όπως η Θειίκή Γλυκοζαμίνη, Θείίκή Χονδροϊτίνη, MSM, Αλόη Βερα, Υαλουρονικό Οξύ και Ω3, λιπαίνουν τις αρθρώσεις, αναγεννούν τον αρθρικό χόνδρο με φυσικό τροπο και βοηθούν στην καλή λειτουργία των αρθρώσεων.01

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ
02

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ
03

ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗCopyright© 2014 aloe-vera-forever.gr - Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος