Η νέα επανάσταση της ευεξίας


 Η επανάσταση της ευεξίας

Εκμεταλλευτείτε τη νέα τάση στην παγκόσμια οικονομία
Όπως προέβλεψε o διάσημος οικονομολόγος πολυεκατομμυριούχος PAUL ZANE PILZER που υπήρξε σε ηλικία  25 ετών, ο νεότερος αντιπρόεδρος της τράπεζας Citibank,σύμβουλος 2 αμερικανικών κυβερνήσεων και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Ν.Υόρκης για 21 χρόνια, στο βιβλίο του "The Wellness Revolution" :   
«Η αγορά των υπηρεσιών και των προϊόντων Υγείας και Ευεξίας σήμερα φθάνει στα 200 δις δολάρια ετησίως με την πρόγνωση ότι θα αυξηθεί κατά 5 φορές μέσα στα επόμενα 8 χρόνια και θα φτάσει το ... 1 τρις δολάρια / χρόνο».Στον εικοστό αιώνα , πράγματα όπως το αυτοκίνητο τα αεροπορικά ταξίδια οι προσωπικοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές και ο οικογενειακός προγραμματισμός άλλαξαν τη ζωή μας με επανταστατικό τρόπο.
 
Σε εκείνες τις περιπτώσεις οι αρχικές ανακαλύψεις οδήγησαν στη γέννηση αυτοκρατοριών και άνευ προηγουμένου προσωπικό πλούτο για εκείνους τους επιχειρηματίες και τους επενδυτές οι οποίοι μπήκαν πρώτοι στο παιχνίδι.Η επόμενη μεγάλη ευκαιρία του εικοστού πρώτου αιώνα έχει μόλις διαφανεί και υπόσχεται να αλλάξει κατά παρόμοιο ριζικό τρόπο τη ζωή μας ,προσφέροντας παράλληλα ευκαιρίες για τη συσσώρευση τεράστιου πλούτου μέσα στα επόμενα 10 χρόνια.

Αυτή η νέα μεγάλη ευκαιρία είναι η επανάσταση της ευεξίας.
Πρόκειται για μια νέα και διηνεκή ανάγκη η οποία υπεισέρχεται στον τρόπο που τρώμε , αθλούμαστε κοιμόμαστε εργαζόμαστε κάνουμε οικονομίες γερνάμε και σχεδόν σε κάθε άλλη πλευρά της ζωής μας. Η επιθυμία για ευεξία ήδη επηρεάζει τις αποφάσεις μας απο το ποιά οδοντόκρεμα ή σαμπουάν χρησιμοποιούμε το πρωί , μέχρι το τι τρώμε κατά την διάρκεια της ημέρας ,τι στρωσίδια έχει το κρεβάτι μας και τι καλλυντικά χρησιμοποιούμε το βράδυ.

Απαιτούμε μεγαλύτερη ασφάλεια και πρόληψη κινδύνων απο τα προϊόντα μας. Κι ωστόσο βρισκόμαστε ακόμη στην περίοδο κατά τη οποία το κοινό μόλις αρχίζει να συνειδητοποιεί αυτή την αυξανόμενη ανάγκη -επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ακόμη επίγνωση του γεγονότος ότι απλές επιλογές επηρεάζουν την ευεξία τους ενώ πολλά προϊόντα και υπηρεσίες ευεξίας δεν είναι ακόμη άμεσα διαθέσιμα στην αγορά.

Βρισκόμαστε τώρα στην αρχή της επόμενης βιομηχανίας του τρισεκατομμυρίου -μια βιομηχανία που θα επηρεάσει όλες σχεδόν τις πλευρές της ζωής μας και θα επιτύχει τζίρο ενός τρισεκατομμυρίου δολαρίων μέσα σε δέκα χρόνια ,η οποία ωστόσο είναι τόσο άγνωστη σήμερα όσο ήταν και η αυτοκινητοβιομηχανία το 1908 ή η βιομηχανία των ηλεκτρονικών υπολογιστών το 1981.
 
Η επιχειρηματική ευκαιρία που προσφέρει η μετάβαση κάθε νοικοκυριού απο ασφάλεια ασθένειας σε ασφάλεια ευεξίας είναι τόσο μεγάλη όσο ολόκληρη η βιομηχανία της ευεξίας.

www.aloe-vera-forever.gr


 PDF Τιμοκατάλογος λιανικής 
Προϊόντων 2016 / 2017

Aναλυτικός Τιμοκατάλογος 
Προϊόντων Μακιγιάζ-Μέικαπ 

Επιχειρηματική
Ευκαιρία 

https://sites.google.com/a/aloe-vera-forever.gr/aloe-vera-forever/home/Energy-Boosting-Products/business_opportunity_AVF.jpg

01

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ
02

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ
03

ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗCopyright© 2016 aloe-vera-forever.gr - Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος