Aloe vera Τάση της παγκόσμιας οικονομίας !!


Ποια είναι η Τάση της Παγκόσμιας 


Οικονομίας;

Είτε είστε Επιχειρηματίας ή Επενδυτής ή Διανομέας Σας ενδιαφέρει!!!

Έχετε παρατηρήσει διαφημίσεις ή περιοδικά που μιλάνε για την βιομηχανία της ευεξίας? Οι πιο γνωστοί οικονομολόγοι και οικονομικά περιοδικά (Times, Newsweek, Wall Street Journal) προβλέπουν ότι η Βιομηχανία της ΕΥΕΞΙΑΣ θα αποτελεί την μεγαλύτερη ΤΑΣΗ παγκοσμίως, στα χρόνια που έρχονται!


Όπως προέβλεψε o διάσημος οικονομολόγος πολυεκατομμυριούχος PAUL ZANE PILZER που υπήρξε σε ηλικία 25 ετών, ο νεότερος αντιπρόεδρος της τράπεζας Citibank, σύμβουλος 2 αμερικανικών κυβερνήσεων και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Ν. Υόρκης για 21 χρόνια, στο βιβλίο του "The Wellness Revolution": "Η αγορά των υπηρεσιών και των προϊόντων Υγείας και Ευεξίας σήμερα φθάνει στα 200 δις δολάρια ετησίως με την πρόγνωση ότι θα αυξηθεί κατά 5 φορές μέσα στα επόμενα 8 χρόνια και θα φτάσει το ... 1 τρις δολάρια / χρόνο".

Image description

Οι Οικονομικές Τάσεις μέχρι Σήμερα:


 1950 => Παιδικές Τροφές, Παιχνίδια1957 => Χτίστηκαν τα περισσότερα Σχολεία
1965 => Ξεκίνησε το Γρήγορο Φαγητό - Fast Food 
1970 => Σε έξαρση τα Κτηματομεσιτικά
1980 => Οικιακές Ηλεκτρικές Συσκευές
1990 => Υπολογιστές, Κινητά, Internet
2010 => ΕΥΕΞΙΑImage description


Image description

Image descriptionΤο Δικτυακό Μάρκετινγκ συνδυάζει με επιτυχία όλα τα κερδοφόρα οφέλη του φραντσάιζ, ενώ εξαλείφει συγχρόνως τα μεγάλα μειονεκτήματα του. 
 • Δεν υπάρχει αμοιβή φραντσάιζ, επειδή είστε ένας ανεξάρτητος επιχειρηματίας Δικτυακού Μάρκετινγκ.

 • Δεν πληρώνεται ποσοστά από τις πωλήσεις σας πίσω στην εταιρία.

 • Δεν υπάρχουν προσλήψειςαπολύσεις ή διοίκηση υπαλλήλων.

 • Δεν υπάρχει καμία από τις απαιτήσεις που σας τρώνε όλο το χρόνο, όπως μία δουλειά 7 ημερών την εβδομάδα ή 15 ωρών την ημέρα, λειτουργία καταστήματος λιανικής.

 • Υπάρχει το δυναμικό πλεονέκτημα της προσφοράς υπέρ-υψηλής ποιότητας, μοναδικών προϊόντων και υπηρεσιών που καλύπτουν τις υψηλές απαιτήσεις των καταναλωτών και η μεγάλη αξία των ανθρωπίνων σχέσεων.

 • Υπάρχει η ανεξαρτησία της επιλογής: επιλέγετε με ποιον, πότε, που και πως δουλεύετε.

 • Υπάρχει η ελευθερία της επιχείρησης με έδρα το σπίτι και η πιθανότητα των φορολογικών απαλλαγών που προσφέρει.

 • Υπάρχει ευελιξία στην επιλογή μερικής ή ολικής απασχόλησης, σύμφωνα με τη μοναδική κατάσταση στην οποία βρίσκεστε.

 • Υπάρχει η δυνατότητα να πολλαπλασιάσετε τον χρόνο και την ενέργεια σας και να κερδίσετε εισόδημα βοηθώντας και άλλους ανθρώπους να κάνουν το ίδιο.

 • Υπάρχει το εξαιρετικά περιορισμένο ρίσκο εκκίνησης που απαιτεί μόνο μερικά χρήματα.

 • Υπάρχει η αποδεδειγμένη πιθανότητα ανταμοιβής τόσο με το εισόδημα που κερδίζετε όσο και με συνεχιζόμενο εισόδημα, που μπορεί να κυμαίνεται από 500 € ή 1000 € έξτρα την εβδομάδα μέχρι 10.000 €, 25.000 € ή και περισσότερα.

 • Είναι μια υπέροχη δουλειά και για το Internet επίσης. Όταν συνδυάζεται την τεχνική του Δικτυακού Μάρκετινγκ με την τεχνολογία του email και του web, μπορεί και να έχετε την πιο τέλεια επιχείρηση από όλες...

 • Και τέλος, όλη αυτή η επιχείρηση μπορεί να κληρονομηθεί στα παιδιά σας. Δεν είναι εκπληκτικό να μπορείς να αφήσεις μια τέτοια περιουσία στους απογόνους σου;


Υπάρχει ακόμα η ευκαιρία για εσάς να είστε ένας από τους πρώτους που μπαίνουν στη βιομηχανία, μία βιομηχανία που μόλις έχει ξεκινήσει τον κύκλο της ραγδαίας της ανάπτυξης...μία βιομηχανία που δημιουργεί επανάσταση στον τρόπο που ο κόσμος αγοράζει και πουλά τα πάντα! Δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη στιγμή από τώρα για να κοιτάξετε σοβαρά το Δικτυακό Μάρκετινγκ. " Το φραντσάιζ των ανθρώπων " είναι μία εξαιρετική έννοια και η ώρα του έχει έρθει, σήμερα! Τώρα είναι η καλύτερη ώρα να επενδύσετε στο Δικτυακό Μάρκετινγκ για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Είναι σα να έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε χρυσό με 49 € το κιλό! 

Βρείτε σήμερα το χρόνο να ελέγξετε τα πλεονεκτήματα που θα έχετε χτίζοντας τη δική σας επιχείρηση Δικτυακού Μάρκετινγκ. Είναι μία άμεση και απλή, με χαμηλό ρίσκο επένδυση και υπόσχεται να σας επιστρέψει τις πιο εκπληκτικές ανταμοιβές που μπορείτε να φανταστείτε. 

Αυτό λοιπόν που υπάρχει πίσω από κάθε φόβο είναι η μειωμένη αίσθηση αυτοεκτίμησης, που λέει "ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ". Σκεφτείτε για μια στιγμή όλα αυτά που φοβάστε, όλα αυτά που δυσκολεύεστε να κάνετε, και απαντήστε σε μια απλή ερώτηση: "Αν ξέρατε ότι θα τα καταφέρνατε να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε σας φέρει η ζωή στο δρόμο σας, τότε ποιος θα ήταν ο φόβος σας;"
Διαβάστε περισσότερα για το
 Ομαδικό Μάρκετινγκ της Forever! Image description

Τι είναι Ευεξία?

Image description

Οι λόγοι της μεγάλης αυτής ανάπτυξης: