Το πρώτο συμπλήρωμα της Forever αποκλειστικά για την ομορφιά, σας !! (Forever Infinite)

                                                    Infinite By firming Complex
Τώρα με τηλεφωνική παραγγελία !!


Κωδικός: 556
Λιανική Τιμή: 58,60


Το Θαύμα !!

Το πρώτο συμπλήρωμα της Forever αποκλειστικά για την ομορφιά, σας.

► Τι είναι αυτό το προϊόν;
Το πρώτο µας συµπλήρωµα διατροφής στοχευµένο στην οµορφιά που υποστηρίζει την αντιγήρανση από µέσα προς τα έξω – Μειώνει την εµφάνιση των ρυτίδων έκφρασης αυξάνοντας την ανάκαµψη της επιδερµίδας, την ελαστικότητα και ενυδάτωση – Βοηθά τη συνολική λειτουργία του οργανισµού και χαρίζει ενέργεια.


  ► Με μια ματιά...

Η οµορφιά είναι κάτι παραπάνω από τη βαθιά φροντίδα του δέρµατος εξωτερικά–ξεκινά µε τη διατροφή. Το πρώτο συµπλήρωµα οµορφιάς της Forever σας βοηθά να ελέγξετε τη διαδικασία της γήρανσης. 

Δυο µικρά µη επικαλυµµένα δισκία καθηµερινά υποστηρίζουν τη συνολική υγεία του ανθρώπινου οργανισµού και την εµφάνιση του δέρµατος. Το πεπόνι παρέχει υπεροξειδική δισµουτάση, ένα συστατικό κλειδί µε αντιοξειδωτική δράση κατά των ελευθέρων ριζών και του οξειδωτικού στρες. 

Φυτοκεραµίδια µε πατενταρισµένη τεχνολογία που λαµβάνονται από σιτάρι** από την Ευρώπη αποκαθιστούν ένα βασικό συστατικό του δέρµατος που παίζει καθοριστικό ρόλο στη λειτουργία του ενυδατικού φράγµατος του δέρµατος υποστηρίζοντας την ενυδάτωσή του και συµβάλλοντας στην αντιγήρανση. 

Η λήψη κολλαγόνου δια στόµατος έχει δείξει ότι µειώνει την εµφάνιση των σε βάθος ρυτίδων έκφρασης αυξάνοντας την ανάκαµψη της επιδερµίδας, την ελαστικότητα και την ενυδάτωση. 

Τέλος, η βιταµίνη C βοηθά στη µείωση της κόπωσης συµβάλλοντας στον φυσιολογικό σχηµατισµό κολλαγόνου. Αυτή η προσέγγιση της οµοφριάς από µέσα προς τα έξω αποτελεί µια επαναστατική καινοτοµία στην αντιγήρανση και είναι αυτό που λείπει από άλλα προϊόντα αντιγήρανσης. 

Το Firming Complex λειτουργεί σε συνδυασµό µε το firming serum και άλλα προϊόντα τοπικής εφαρµογής της σειράς infinite by Forever και είναι το πιο δυνατό σας όπλο ενάντια στο θαµπό και κουρασµένο δέρµα. 


( PDF ) Τιμοκατάλογος λιανικής 
Προϊόντων 2018 / 2019

Πακέτο Έντυπο οδηγιών  
χρήσης έλεγχος βάρους!
Επιχειρηματική
Ευκαιρία 

https://sites.google.com/a/aloe-vera-forever.gr/aloe-vera-forever/home/Energy-Boosting-Products/business_opportunity_AVF.jpg

01

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ
02

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ
03

ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗCopyright© 2019 aloe-vera-forever.gr - Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος
Comments