Υαλουρονικό οξύ: Στην πηγή της νεότητας

Ο φυσικός φύλακας  Το Injuv®  
                                                    
Ποια είναι τα χαρακτηριστικά μιας γερασμένης επιδερμίδας;
Οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες που γίνονται μόνιμες, θα πουν οι περισσότερες γυναίκες. Λίγες όμως είναι εκείνες που θα αναφέρουν την έλλειψη ελαστικότητας. Κι όμως, το τελευταίο στοιχείο είναι πολύ σημαντικό. Όταν το δέρμα δεν είναι ελαστικό και σφριγηλό, αυτό δηλώνει έλλειψη νερού. Και χωρίς τα κατάλληλα αποθέματα νερού, τα κύτταρα σιγά-σιγά καταστρέφονται. Υπάρχει, ωστόσο, μια ουσία που μπορεί να συγκρατεί το νερό.
Το λένε υαλουρονικό οξύ :
Τον τελευταίο καιρό, όλο και περισσότερο ακούμε για το υαλουρονικό οξύ. Η αρχή έγινε όταν άρχισε να χρησιμοποιείται σε μη επεμβατικές αισθητικές θεραπείες για το «γέμισμα» των ρυτίδων και των πτυχώσεων στο πρόσωπο. Ωστόσο, δεν είναι μόνο ότι προσφέρει εντυπωσιακό αποτέλεσμα, είναι επίσης και ασφαλές.

Όταν πριν από 6 χρόνια ο Αμερικανικός Οργανισμός Φαρμάκων (FDA) ενέκρινε τη χρήση του, σύντομα έγινε, μετά το μπότοξ, η πιο δημοφιλής μέθοδος στα ιατρεία των δερματολόγων και των πλαστικών χειρουργών. Σήμερα, το βλέπουμε και ως δραστικό συστατικό στη σύνθεση καλλυντικών προϊόντων.

Το δίλημμα:
Το υαλουρονικό οξύ με κανονικό μοριακό βάρος είναι πολύ μεγάλο για να απορροφηθεί από το λεπτό έντερο. Η επιστημονική κοινότητα ήταν αντιμέτωπη με ένα δίλημμα. Γνωρίζοντας ότι το υαλουρονικό οξύ είναι απαραίτητο για την υγεία του εξωκυττάριου χώρου, του αρθρικού υγρού, του δέρματος, των χόνδρων και ένα από τα κύρια συστατικά για σωστή επούλωση των πληγών, πώς θα μπορούσε να αποκτήσει απορροφήσιμη μορφή;

Πού χρησιμοποιείται;
Οι δράσεις του είναι πολλές και σε πολλά επίπεδα. Κοσμητολογικά ,συμβάλλει στην ενυδάτωση, επειδή, παρά το μικρό του βάρος (περίπου 7-8 γρ. υπάρχουν στο δέρμα ενός ενηλίκου), έχει την ικανότητα να δεσμεύει μεγάλες ποσότητες υγρασίας (έως και 1.000 φορές το βάρος του). Διατηρεί την ελαστικότητα, καθώς έχει υπολογιστεί πως ένα μόριο υαλουρονικού οξέος μπορεί να αυξήσει κατά 20 φορές τον όγκο του.

Επίσης, βοηθά στο σχηματισμό νέων κυττάρων, συμβάλλει στην παραγωγή κολλαγόνου και προστατεύει τα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες, ειδικά τώρα που το δέρμα είναι ιδιαίτερα εκτεθειμένο στην ηλιακή ακτινοβολία. Ιατρικά, ως έκδοχο, μπορεί να βοηθήσει στις φλεγμονώδεις αντιδράσεις και ως προϊόν βιοϊατρικό χρησιμοποιείται σε εγχειρήσεις ματιών, όπως η μεταμόσχευση κερατοειδούς, ο καταρράκτης και η αποκατάσταση του υαλοειδούς.

Από το βιότοπο της επιδερμίδας...
Καθημερινά, ένα τρίτο της ποσότητας υαλουρονικού οξέος χάνεται και αναπληρώνεται. Με το πέρασμα όμως του χρόνου, και ιδίως μετά τα 35-40, αρχίζει να μειώνεται η ποσότητά του. Ταυτόχρονα, ένας ακόμη παράγοντας μείωσής του είναι το ένζυμο υαλουρονιδάση, που το οδηγεί σε διάσπαση. Στόχος, λοιπόν, είναι η αύξηση των επιπέδων υαλουρονικού οξέος.
Ένας τρόπος για να το πετύχουμε είναι να πίνουμε πολύ νερό. Το θέμα, όμως, είναι ότι όσο νερό κι αν καταναλώνουμε, αυτό δεν αρκεί, καθώς είναι δύσκολο να το συγκρατήσουν τα κύτταρά μας.

Ο φυσικός φύλακας
Το υαλουρονικό οξύ είναι θεμελιώδες στοιχείο του κυρίως δέρματος (που είναι γνωστό και ως χόριο) και παράγεται από τους ινοβλάστες. Πρόκειται για μια φυσική υδρόφιλη ουσία (μια γλυκοζαμινογλυκάνη) που βρίσκεται στους συνδετικούς ιστούς και στις αρθρώσεις, όχι μόνο των ανθρώπων αλλά και των ζώων. Γι’ αυτό και εκτός από μόριο συγκράτησης υγρασίας και ρυθμιστής ενυδάτωσης του δέρματος, παίζει καθοριστικό ρόλο στην επούλωση τραυμά­των εξαιτίας της αντιφλεγμο­νώδους δράσης του.

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό υδρόφιλο συστατικό του δέρματος. Πρόκειται για έναν πολυσακχαρίτη που είναι κύριο συστατικό της θεμέλιας ουσίας του δέρματος. Είναι συνήθως προϊόν βιοτεχνολογίας ή λαμβάνεται ως εκχύλισμα φυσικών ουσιών. Έτσι ως φυσικό προϊόν δεν δημιουργεί κανένα απολύτως πρόβλημα αλλεργίας ή άλλων ανεπιθύμητων ενεργειών σε όποια μορφή και αν χρησιμοποιείται.

Το υαλουρονικό οξύ ελέγχει το περιεχόμενο του νερού στους ιστούς, επιβραδύνει την διάχυση του νερού από το χόριο προς την επιδερμίδα αυξάνοντας την ενυδάτωση του δέρματος, μεταφέρει πρωτινές, αυξάνει την αντοχή του δέρματος σε βλαπτικούς εξωτερικούς παράγοντες, αποτρέπει την μετατροπή του διαλυτού κολλαγόνου σε αδιάλυτο και ενισχύει την επουλωτική και αναπλαστική ικανότητα του δέρματος.Αυτό συμβαίνει γιατί το υαλουρονικό οξύ επιταχύνει την ανάπλαση και επούλωση του δέρματος, μειώνεται έτσι ο χρόνος ανάρρωσης και ελαχιστοποιούνται τυχόν παρενέργειες. Ακόμα το υαλουρονικό οξύ εμπεριέχεται σε πολλές <<αντιγηραντικές – αντιρρυτιδικές>> κρέμες με αποτέλεσμα την βελτίωση της εκτατικότητας, πλαστικότητας, ελαστικότητας και του τόνου του δέρματος επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα βαθιά ενυδάτωση.

Το INJUV® είναι το μόνο διαθέσιμο υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους, με εκπληκτικές απορροφητικές ικανότητες. Το INJUV® δρα από μέσα προς τα έξω εξασφαλίζοντας άριστη και ολοκληρωτική δράση σε έντονα αισθητικά προβλήματα που μέχρι σήμερα μόνο η αισθητική ιατρική μπορούσε να αντιμετωπίσει. Η επιτυχία του αποδίδεται στο φυσικό ιξώδες του και την ικανότητά του να διεισδύει στο εξωκυττάριο περίβλημα του συνδετικού ιστού.

Χωρίς τα σωστά επίπεδα ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ΟΞΕΩΣ στις ανώτερες στοιβάδες της επιδερμίδας , το δέρμα γερνά. Το μοναδικό διαθέσιμο υαλουρονικό οξύ στοματικής χορήγησης με χαμηλό μοριακό βάρος, με τις εκπληκτικές απορροφητικές δυνατότητές του, δρα από μέσα προς τα έξω εξασφαλίζοντας άριστη και ολοκληρωτική δράση.Το Injuv® είναι ένα αποκλειστικά φυσικό φάρμακο-καλλυντικό και είναι το μοναδικό διαθέσιμο υαλουρονικό οξύ στοματικής χορήγησης με χαμηλό μοριακό βάρος. Με την εκπληκτική απορροφητική δυνατότητά του, δρα από μέσα προς τα έξω, εξασφαλίζοντας ολοκληρωτική θεραπεία σε έντονα αισθητικά προβλήματα που μέχρι σήμερα μόνο η αισθητική ιατρική μπορούσε να αντιμετωπίσει.

Γενικά λοιπόν μπορούμε να πούμε ότι πρόκειται για ένα απόλυτα ασφαλές φυσικό, δοκιμασμένο και αξιόπιστο υλικό με όποιο τρόπο ή μορφή και αν χρησιμοποιείται για την αποκατάσταση ή βελτίωση προβλημάτων του δέρματος και των αρθρώσεων.
                     
 PDF Τιμοκατάλογος λιανικής 
Προϊόντων 2016 / 2017
Aναλυτικός Τιμοκατάλογος 
Προϊόντων Μακιγιάζ-Μέικαπ 


Επιχειρηματική
Ευκαιρία 


01

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ




02

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ




03

ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ



Copyright© 2014 aloe-vera-forever.gr - Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος