Forever Active HA Χαμηλού μοριακού βάρους

Το Ίδρυμα Έρευνας και Πρόληψης Αρθρίτιδας (Arthritis Foundation) αναφέρει ότι η διατροφική υποστήριξη των αρθρώσεων θα πρέπει να αρχίζει νωρίς, ώστε να συμβάλλει στη 
διατήρηση της λειτουργικότητας των αρθρώσεων.

Όπως όλοι γνωρίζουμε οι αρθρώσεις και το δέρμα μας, υπόκεινται σε μια διαδικασία γήρανσης, η οποία αναγκάζει τις αρθρώσεις να γίνονται λιγότερο ευκίνητες και το δέρμα να γίνεται τραχύτερο και ξηρό.

 Ο οργανισμός μας είναι πολύ παραγωγικός και έτσι παράγει μια πρωτεΐνη που ονομάζεται Υαλουρονικό Οξύ (ΗΑ) και είναι το λιπαντικό που λιπαίνει τις αρθρώσεις μας, επιτρέποντάς τους να κινούνται ελεύθερα και ομαλά, ενώ προσθέτουν υγρασία στην επιδερμίδα μας. 

Καθώς μεγαλώνουμε όμως, η παραγωγή αυτής της ουσίας από το σώμα μας μειώνεται, με αποτέλεσμα να επιβαρύνονται οι αρθρώσεις. Γι αυτό χρειαζόμαστε επιπλέον ενίσχυση. Με το Forever Active HA μπορείτε να ενισχύσετε τις αρθρώσεις σας, να διατηρήσετε τη φόρμα σας αλλά και να την βελτιώσετε.

Μέχρι πρόσφατα το Υαλουρονικό Οξύ (ΗΑ) μπορούσε να χρησιμοποιηθεί μόνο με εναίσιμη μορφή, διότι γινόταν καλύτερη απορρόφηση από το πεπτικό σύστημα. Χάρη στη διαδικασία Injuv®, είναι τώρα δυνατή η κατανάλωση του Υαλουρονικού Οξέως από το στόμα. 

Το  Forever Active HA, χαμηλού μοριακού βάρους, συμβάλλει στην προστασία και τη λίπανση των αρθρώσεων με φυσικό τρόπο. Επίσης, συγκρατεί το νερό, μέχρι 1000 φορές το βάρος του, που σημαίνει ότι μπορείτε να προσθέσετε περισσότερη ενυδάτωση σε κάθε κύτταρο του δέρματος. 

Έχουν προστεθεί επίσης, Κουρκουμά και Λάδι Τζίντζερ για τις αντιοξειδωτικές και καταπραϋντικές ιδιότητές τους, ώστε να ενισχύουν ακόμα περισσότερο το Forever Active HA. Κατά τη λήψη του Forever Active HA, μία κάψουλα μετά από κάθε γεύμα, απελευθερώνονται τα θρεπτικά συστατικά σε ολόκληρο το σώμα και κατευθύνονται ακριβώς εκεί όπου χρειάζεται.

πως όλοι γνωρίζουμε, τα οστά μας υπόκεινται σε μια διαδικασία γήρανσης

που προκαλεί ελάττωση της παραγωγής της οστικής ουσίας. Συμπληρώνοντας όμως τη διατροφή μας με προϊόντα πλούσια σε ασβέστιο, μπορούμε να βοηθήσουμε την ενίσχυση           των οστών μας.

Όπως τα οστά μας, έτσι και οι αρθρώσεις και το δέρμα μας υφίστανται επίσης, την επίδραση της ηλικίας, που αναγκάζει τις αρθρώσεις να γίνονται λιγότερο ευκίνητες και το δέρμα να γίνεται τραχύτερο και ξηρό.


Ο οργανισμός μας είναι πολύ παραγωγικός και έτσι παράγει μια πρωτεΐνη που ονομάζεται Υαλουρονικό Οξύ (ΗΑ) και βρίσκεται φυσικά στους συνδετικούς ιστούς μας, ακριβώς όπως το ασβέστιο βρίσκεται φυσικά στα οστά μας, Το Υαλουρονικό οξύ (ΗΑ) είναι το λιπαντικό που λιπαίνει τις αρθρώσεις μας, επιτρέποντας τους να κινούνται ελεύθερα και ομαλά, ενώ προσθέτουν υγρασία στο δέρμα μας. Αυτό είναι που δίνει στο δέρμα μας αυτή τη σφριγηλή και νεανική εμφάνιση.


Τι θα συνέβαινε αν σας λέγαμε ότι μπορεί να υπάρχει ένας τρόπος για να ενισχύσετε τις αρθρώσεις σας, όπως μπορείτε να ενισχύσετε τα οστά σας; Αυτό το προϊόν μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε τη φόρμα σας - ή και ακόμα να την βελτιώσετε. Θα θέλατε να μάθετε περισσότερα γι' αυτό; Λοιπόν μη ψάχνετε άλλο, γιατί η Forever έκανε την επανάσταση στα συμπληρώματα διατροφής που ονομάζεται Forever Active HA.


Μόλις μέχρι πρόσφατα το Υαλουρονικό οξύ (ΗΑ) μπορούσε να χρησιμοποιηθεί μόνο με ενδαρθρική ή υποδόρια ένεση, διότι το πεπτικό σύστημα δε μπορούσε να το απορροφήσει στη φυσική του μορφή. Χάρη στη διαδικασία Injuv®, είναι τώρα δυνατή η κατανάλωση του Υαλουρονικού οξέως από το στόμα. To Forever Active Η Α έχει την ικανότητα να ενισχύει τον οργανισμό σας από το εσωτερικό του, προσφέροντας του την ώθηση που του χρειάζεται. Αυτά είναι σπουδαία νέα για όσους από εμάς χρειάζονται περισσότερη ευκινησία στις αρθρώσεις μας και απαλότητα στο δέρμα μας! Το Υαλουρονικό Οξύ (ΗΑ) συμβάλλει στην προστασία και τη λίπανση


των αρθρώσεων σας με φυσικό τρόπο. Έχει επίσης την ικανότητα να βοηθάει στην συγκράτηση νερού - μέχρι 1000 φορές το βάρος του - που σημαίνει ότι μπορείτε να προσθέσετε περισσότερη υγρασία σε κάθε κύτταρο του δέρματος. Σύμφωνα με τον ιδρυτή, και διευθυντή του Εθνικού Ιδρύματος Ολιστικής Υγείας στη Βοστόνη, από όλες τις πληροφορίες που προέρχονται από τον κόσμο της ομορφιάς, ο δυνατότερος θόρυβος μπορεί να αφορά στη δύναμη των βιταμινών και άλλων διατροφικών στοιχείων να βοηθούν το δέρμα να διατηρήσει τη νεανική λάμψη του. Είπατε νεανική;


Το δέρμα σας είναι ο καθρέπτης του τι συμβαίνει μέσα στον οργανισμό σας και όλες οι καταστάσεις του δέρματος είναι οι εκδηλώσεις των εσωτερικών αναγκών του οργανισμού σας, συμπεριλαμβανομένων και των διατροφικών αναγκών. Χρησιμοποιώντας το Forever Active HA μπορεί να είναι σα να έχετε τοποθετήσει στο εσωτερικό των αρθρώσεων και του δέρματος σας μια συσκευή ύγρανσης!


Απλά σκεφθείτε πως αυτό το συμπλήρωμα θα ενισχύσει την καθημερινή χρήση των Προϊόντων Περιποίησης Δέρματος της Forever Living Products, ενώ θα συνεργάζεται τέλεια με τη δύναμη του Forever Freedom για τους χόνδρους.


Έχουν προστεθεί Κουρκουμάς και Λάδι Ginger για τις αντιοξειδωτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες τους ώστε να ενισχύουν ακόμη περισσότερο το Forever Active HA.

Το Ίδρυμα Έρευνας και Πρόληψης Αρθρίτιδας (Arthritis Foundation) αναφέρει ότι η διατροφική υποστήριξη των αρθρώσεων θα πρέπει να αρχίζει νωρίς, ώστε να συμβάλλει στη διατήρηση της λειτουργικότητας των αρθρώσεων.


Γιατί να μην αρχίσετε τώρα να ενισχύετε την υγεία των αρθρώσεων σας, έτσι ώστε να μπορείτε να συμμετέχετε αδιάκοπα στις αγαπημένες σας δραστηριότητες; Μπορείτε να συνεχίσετε να επωφελείστε στο μέγιστο βαθμό από τα Προϊόντα Περιποίησης Δέρματος και τους Χυμούς Αλόης, ενώ παράλληλα να αντλείτε την αναζωογόνηση που χρειάζεσθε για τις αρθρώσεις και το δέρμα σας. Παραμείνετε δυναμικός και υγιής! Πάρτε το Forever Active HA και αρχίστε αμέσως να βλέπετε και αισθάνεστε τα αποτελέσματα! Έτσι, αρχίστε να ξαναγίνεστε η καλολαδωμένη μηχανή που κάποτε είσαστε, μέσα και έξω.
01

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ
02

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ
03

ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗCopyright© 2014 aloe-vera-forever.gr - Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος