Μειώνει την εµφάνιση των ρυτίδων & Χαρίζει ενέργεια !

                                 infinite by Forever ™ firming complex             

Με τηλεφωνική παραγγελία !!

Κωδικός Προϊόντος : 556


                  ► Περιεχόμενο: 60 ταμπλέτες  
                
       ► Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο         
 Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 2 ημέρες

Λιανική Τιμή: 52,74

               www.aloe-vera-forever.gr                    

   Η τιμή συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ 24%  
       Συστατικά Προϊόντος - Αναλυτικές Πληροφορίες


► Τι είναι αυτό το προϊόν;

Το πρώτο µας συµπλήρωµα διατροφής στοχευµένο στην οµορφιά που υποστηρίζει την αντιγήρανση από µέσα προς τα έξω  Μειώνει την εµφάνιση των ρυτίδων έκφρασης αυξάνοντας την ανάκαµψη της επιδερµίδας, την ελαστικότητα και ενυδάτωση  Βοηθά τη συνολική λειτουργία του οργανισµού και χαρίζει ενέργεια
  • Η οµορφιά είναι κάτι παραπάνω από τη βαθιά φροντίδα του δέρµατος εξωτερικά ξεκινά µε τη διατροφή. Το πρώτο συµπλήρωµα οµορφιάς της Forever σας βοηθά να ελέγξετε τη διαδικασία της γήρανσης. Δυο µικρά µη επικαλυµµένα δισκία καθηµερινά υποστηρίζουν τη συνολική υγεία του ανθρώπινου οργανισµού και την εµφάνιση του δέρµατος. Το πεπόνι παρέχει υπεροξειδική δισµουτάση, ένα συστατικό κλειδί µε αντιοξειδωτική δράση κατά των ελευθέρων ριζών και του οξειδωτικού στρες. 
  • Φυτοκεραµίδια µε πατενταρισµένη τεχνολογία που λαµβάνονται από σιτάρι** από την Ευρώπη αποκαθιστούν ένα βασικό συστατικό του δέρµατος που παίζει καθοριστικό ρόλο στη λειτουργία του ενυδατικού φράγµατος του δέρµατος υποστηρίζοντας την ενυδάτωσή του και συµβάλλοντας στην αντιγήρανση. Η λήψη κολλαγόνου δια στόµατος έχει δείξει ότι µειώνει την εµφάνιση των σε βάθος ρυτίδων έκφρασης αυξάνοντας την ανάκαµψη της επιδερµίδας, την ελαστικότητα και την ενυδάτωση. 
  • Τέλος, η βιταµίνη C βοηθά στη µείωση της κόπωσης συµβάλλοντας στον φυσιολογικό σχηµατισµό κολλαγόνου. Αυτή η προσέγγιση της οµοφριάς από µέσα προς τα έξω αποτελεί µια επαναστατική καινοτοµία στην αντιγήρανση και είναι αυτό που λείπει από άλλα προϊόντα αντιγήρανσης. Το Firming Complex λειτουργεί σε συνδυασµό µε το firming serum και άλλα προϊόντα τοπικής εφαρµογής της σειράς infinite by Forever και είναι το πιο δυνατό σας όπλο ενάντια στο θαµπό και κουρασµένο δέρµα. 
  • **Ενώ παράγεται από σιτάρι, το συστατικό αυτό έχει πιστοποίηση χωρίς-γλουτένη. Τα ceramosides εξάγονται µέσω µιας µοναδικής και πατενταρισµένης λιπιδικής διαδικασίας η οποία αφαιρεί τα υπολείµµατα γλουτένης. Υπάρχουν αυστηροί ποιοτικοί έλεγχοι οι οποίοι ελέγχουν τακτικά για ίχνη γλουτένης. Γίνονται προσεχτικά τεστ στο Αµερικάνικο όριο <20 ppm.
  • ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ : Λαµβάνετε 2 δισκία ηµερησίως. 
  • Για καλύτερα αποτελέσµατα, τα δισκία να λαµβάνονται τις πρωινές ώρες.
 PDF Τιμοκατάλογος λιανικής 
Προϊόντων 2018 / 19

( PDF ) Έντυπο Άθληση  
΄Eλεγχος βάρους!

01

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ
02

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ
03

ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗCopyright© 2018 aloe-vera-forever.gr - Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος
Comments