Forever Echinacea Supreme - Περισσότερες πληροφορίεςΑυτόν το χειμώνα δεν πάμε πουθενά χωρίς Εχινάκεια και Προπολη!

Φέτος, ο χειμώνας φαντάζει περισσότερο ανησυχητικός από κάθε άλλη χρονιά αφού γρίπη         και κρυολογήματα βρίσκονται προ των πυλών. Η πρόληψη αποτελεί το καλύτερο φάρμακο για να αντιμετωπίσετε όλους τους ανεπιθύμητους επισκέπτες, τα κρυολογήματα και τους ιούς, αλλά και τους φόβους και τις ανησυχίες σας. Εχινάκεια και Πρόπολη είναι η λύση για να κρατήσετε τον οργανισμό σας δυνατό και υγιή.

Η Εχινάκεια, ένα φυτό προερχόμενο από τη Νότια Αμερική, είναι ένα βότανο,το οποίο αποτελείται από εννέα διαφορετικά είδη, εννέα διαφορετικά γένη, τα οποία έχουν διαφορετική χημική σύσταση μεταξύ τους. Από αυτά τα εννέα είδη,η Εχινάκεια Purpurea και Εχινάκεια Angustifolia θεωρούνται δύο υψηλής αξίας μορφές της Εχινάκεια με θεραπευτικές και ενισχυτικές ιδιότητες για το ανοσοποιητικό σύστημα.

Σύμφωνα με έρευνα που έλαβε χώρα το 2007 από το Πανεπιστήμιο του Κονέντικατ, όπου χρησιμοποιήθηκαν οι δύο αυτές μορφές της Εχινάκεια, επισημάνθηκε ότι η Εχινάκεια μπορεί να μειώσει τις πιθανότητες απόκτησης κρυολογήματος στο μισό καθώς και τη διάρκεια ενός κρυολογήματος κατά μέσο όρο στις 1,4 μέρες. Το 2003 σύμφωνα με έρευνα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Βιρτζίνια, επισημάνθηκε ότι η Εχινάκεια μπορεί να αποτελέσει ένα ισχυρό μέσο προφύλαξης κατά του κρυολογήματος όταν λαμβάνεται προληπτικά.

Ακριβώς όμως επειδή η σύσταση των ειδών της Εχινάκεια διαφέρει,η δράση και η αποτελεσματικότητα ενός προϊόντος διαφέρει αναλόγως με το γένος του λουλουδιού που έχει χρησιμοποιηθεί.

Στο Forever Echinacea Supreme

εκτός από Εχινάκεια,έχει προστεθεί χρυσόρριζα, (Hydrastis Canadensis),ακριβώς επειδή η χρυσόρριζα έχει την ικανότητα να ενισχύει τις θεραπευτικές ιδιότητες των βοτάνων με τα οποία αναμειγνύεται ή χρησιμοποιείται στην ίδια φόρμουλα. Είναι ένα βότανο, προερχόμενο από τον Καναδά, και χαρακτηρίζεται από τις εξής δράσεις: είναι αντιμικροβιακό, αντιφλεγμονώδες, αντιοξειδωτικό και καθαρκτικό.

Στην ήδη ισχυρή αυτή φόρμουλα, προσθέσαμε εκχύλισμα από σπόρους σταφυλιού. Το εκχύλισμα σταφύλιου είναι γνωστό για τις ισχυρές του αντιοξειδωτικές ιδιότητες αφού περιέχει ρεσβερατρόλη και κάποιες Aντιοξειδωτικές ουσίες όπως οι πολυφαινόλες.

Η ρεσβερατρόλη ανήκει στην ευρύτερη οικογένεια των αντιοξειδωτικών στοιχείων και πρόκειται για ένα φυσικό αντιβιοτικό που παράγουν τα φυτά για την άμυνα τους. Ιδιαίτερα όταν προσβάλλονται από μύκητες,παράγουν αυξημένες ποσότητες ρεσβερατρόλης.Όσον αφορά την αντιοξειδωτική δράση της ρεσβερατρόλης φαίνεται κυρίως από εργαστηριακές έρευνες ότι μπορεί να καταστείλει τη σύνθεση ελευθέρων ριζών.

Εχινάκια ή Εχινάκεα Στενοφίλη 500mg

Η Εχινάκια χρησιμοποιόταν από τους Ινδιάνους της Αμερικής για θεραπεία δηλητηριάσεων του αίματος, από δείγματα φιδιών, στο έκζεμα και στους καλογήρους.

Η Εχινάκια εμπεριέχει πολλούς σύνθετους πολυσακχαρίτες με το όνομα "εχινασίμες", οι οποίοι τονώνουν και ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα και τη φαγοκυτταρική λειτουργία. Επίσης, περιέχει αρκετά φλαβονοειδή, τα οποία έχουν αντιοξειδωτική δράση στον οργανισμό. 

Η Εχινάκια έχει επίσης αποτοξινωτικές ιδιότητες, ενεργώντας έτσι ώστε να γίνεται εφίδρωση συχνότερα. Επίσης, βοηθά τον οργανισμό όταν υπάρχει χρόνια υπερκόπωση και εξασθενισμένο ανοσοποιητικό σύστημα. Ένα άλλο ευεργετικό συστατικό του Forever Echinacea Supreme      είναι το Goldenseal (Hydrastis Canadensis) ή Υδράστιδα 300mg. Είναι φυτό της Νοτίου Αμερικής, λόγω όμως της μεγάλης παγκόσμιας ζήτησης του, καλλιεργείται τώρα και σε άλλα μέρη του κόσμου. Η αποξηραμένη ρίζα Υδράστιδας περιέχει ουσίες αλκαλοειδείς, όπως Καναδική Υδράστιδα και Βερβερίνες. Είναι Αντιμι-κροβιακή και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, ιδιαίτερα τα μακροφάγα κύτταρα.

 Το προϊόν Echinacea Supreme μπορεί να λαμβάνεται για προληπτικούς λόγους και για ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Επίσης, μπορεί να βοηθήσει στο κοινό κρυολόγημα, τις ιώσεις, στην επούλωση του άνω αναπνευστικού συστήματος, λαρυγγίτιδα, αμυγδαλίτιδα, φαρυγγίτιδα, ιγμορίτιδα, επιχείλιο έρπη, στη χρόνια υπερκόπωση, κ.λ.π. Για τα ανωτέρω, θα πρέπει πρώτα να συμβουλευτείτε τον θεράποντα ιατρό σας.01

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ
02

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ
03

ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗCopyright© 2014 aloe-vera-forever.gr - Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος