«Το βότανο του σεξ των Ίνκας». Το αρχαίο φυτό από το Περού για αύξηση της ενέργειας - Αντοχής - Δύναμης & της σεξουαλικής ενέργειας !

Για την Καλή Υγεία του Γενετικού Συστήματος ( Forever Multi-Maca )
Κωδικός Προϊόντος : 215


 Περιεχόμενο: 60 δισκία
 
*
Με κατάποση* 
 
 

       ►Διαθεσιμότητα: 
*
Διαθέσιμο
*
      

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 2 ημέρες


Λιανική Τιμή: 32,15 

https://www.foreverliving.com/retail/entry/Shop.do?store=GRC&distribID=300000058256&language=el&itemCode=215

Η τιμή συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ 24%
Τώρα με τηλεφωνική παραγγελία !!


Συστατικά Προϊόντος - Αναλυτικές Πληροφορίες

https://sites.google.com/a/aloe-vera-forever.gr/aloe-vera-forever/home/aloeverajuices/aloe-vera-gel/pdf.png

Το Forever Multi-Maca συνδυάζει το θρυλικό περουβιανό Maca με άλλα ισχυρά βότανα και επιλεγμένα συστατικά, προκειμένου να αποτελέσει ένα από τα καλύτερα συμπληρώματα του είδους του.
 • Γνωστό σαν βότανο του σεξ των Ίνκας.
 • Μπορεί να ενισχύσει τη λίμπιντο, την αντοχή και την ενέργεια.
 • Οι γυναίκες στη Νότιο Αμερική επίσης χρησιμοποιούν το Maca για χιλιάδες χρόνια, προκειμένου να διατηρήσουν τη ζωντάνια τους, να εμποδίσουν την κούραση και να μειώσουν τις επιδράσεις της έντασης στο σώμα τους.
 • Οι Περουβιανές αρχίζουν να χρησιμοποιούν το Maca στην ηλικία των 3 χρόνων και παραμένουν δυνατές, γόνιμες και παραγωγικές, με τεράστια ζωντάνια ακόμα και σε προχωρημένες ηλικίες. 
 • Το Maca έχει την ικανότητα να αυξάνει τη λίμπιντο της γυναίκας και θα πρέπει να λαμβάνεται καθημερινά, για καλύτερα αποτελέσματα. Τα ευεργετικά αποτελέσματα, που έχει το Maca για τη σεξουαλική λειτουργία, μπορεί να οφείλονται στην υψηλή συγκέντρωση αμινοξέων, που είναι απαραίτητα για πολλές λειτουργίες στον οργανισμό, συμπεριλαμβανομένης και της σεξουαλικής λειτουργίας, καθώς και της γονιμότητας.
 •  Είναι επίσης απαραίτητα και για την παραγωγή ουσιών που μεταφέρουν σήματα στο νευρικό σύστημα, και διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη διαδικασία της σεξουαλικής διέγερσης και φυσικής απόδοσης, κατά τη διάρκεια του σεξ. Το Forever Multi-Maca συνδυάζει το θρυλικό περουβιανό Maca με άλλα ισχυρά βότανα και επιλεγμένα συστατικά, προκειμένου να αποτελέσει ένα από τα καλύτερα συμπληρώματα του είδους του.
 • Οι Ισπανοί κατακτητές το αποκαλούσαν «το βότανο του σεξ των Ίνκας». Σήμερα είναι γνωστό ως Περουβιανό Ginseng. Σύγχρονες μελέτες υποδεικνύουν ότι το Maca μπορεί να προάγει τη λίμπιντο, τη σεξουαλική ικανότητα και ενέργεια.

 • OΔΗΓΙΕΣ : Παίρνετε δύο δισκία κάθε μέρα με νερό.
   

  PDF Τιμοκατάλογος λιανικής 
  Προϊόντων / 2018 - 19
  https://sites.google.com/a/aloe-vera-forever.gr/aloe-vera-forever/home/Energy-Boosting-Products/forever-multi-maca/katalogos%20proionton%20neo.JPG
    ( PDF ) Έντυπο Άθληση  
  ΄Eλεγχος βάρους!


  Επιχειρηματική
  Ευκαιρία 

  https://sites.google.com/a/aloe-vera-forever.gr/aloe-vera-forever/home/Energy-Boosting-Products/business_opportunity_AVF.jpg

  01

  ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ
  02

  ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ
  03

  ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ  Copyright© 2018 aloe-vera-forever.gr - Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος