«Το βότανο του σεξ των Ίνκας». Το αρχαίο φυτό από το Περού για αύξηση της ενέργειας - αντοχής - δύναμης και της σεξουαλικής ενέργειας !!!

Για την Καλή Υγεία του Γενετικού Συστήματος ( Forever Multi-Maca )

Κωδικός: 215

Λιανική Τιμή: 31,20 
https://www.foreverliving.com/retail/entry/Shop.do?store=GRC&distribID=300000058256&language=el&itemCode=215
Τώρα με τηλεφωνική παραγγελία !!Το Forever Multi-Maca συνδυάζει το θρυλικό περουβιανό Maca με άλλα ισχυρά βότανα και επιλεγμένα συστατικά, προκειμένου να αποτελέσει ένα από τα καλύτερα συμπληρώματα του είδους του.

Οι Ισπανοί κατακτητές το αποκαλούσαν «το βότανο του σεξ των Ίνκας». Σήμερα είναι γνωστό ως Περουβιανό Ginseng. Σύγχρονες μελέτες υποδεικνύουν ότι το Maca μπορεί να προάγει τη λίμπιντο, τη σεξουαλική ικανότητα και ενέργεια.
Οι γυναίκες στη Νότιο Αμερική επίσης χρησιμοποιούν το Maca για χιλιάδες χρόνια, προκειμένου να διατηρήσουν τη ζωντάνια τους, να εμποδίσουν την κούραση και να μειώσουν τις επιδράσεις της έντασης στο σώμα τους.
Οι Περουβιανές αρχίζουν να χρησιμοποιούν το Maca στην ηλικία των 3 χρόνων και παραμένουν δυνατές, γόνιμες και παραγωγικές, με τεράστια ζωντάνια ακόμα και σε προχωρημένες ηλικίες.
Το Maca έχει την ικανότητα να αυξάνει τη λίμπιντο της γυναίκας και θα πρέπει να λαμβάνεται καθημερινά, για καλύτερα αποτελέσματα.  ( PDF ) Τιμοκατάλογος λιανικής 
  Προϊόντων 2017 / 2018

  Aναλυτικός Τιμοκατάλογος 
  Προϊόντων Μακιγιάζ-Μέικαπ  

  Επιχειρηματική
  Ευκαιρία 

  https://sites.google.com/a/aloe-vera-forever.gr/aloe-vera-forever/home/Energy-Boosting-Products/business_opportunity_AVF.jpg

  01

  ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ
  02

  ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ
  03

  ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ  Copyright© 2017 aloe-vera-forever.gr - Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος
  Comments