Για Άγχος - Στρες - Διαταραχή του ύπνου μειωμένης ενεργητικότητας, κακής διάθεσης, ... Iσχυρή αντιγηραντική φόρμουλα. (Forever Nature-Min )

Μέταλλα & Ιχνοστοιχεία
Κωδικός: 037
Λιανική Τιμή: 23,27 
Με τηλεφωνική παραγγελία !!

 ► Τι είναι αυτό το προϊόν;

Περιέχει μέταλλα και ιχνοστοιχεία.Το Nature-Min χρησιμοποιεί μια ανόργανη βάση από φυσικές αποθέσεις του θαλάσσιου βυθού και δεσμευμένα υδρόβια φυτά και άλλους οργανισμούς, παρέχοντας τα περισσότερα μεταλλικά στοιχεία που βρίσκονται στον ανθρώπινο οργανισμό – περιλαμβανομένων του ασβεστίου, του φωσφόρου και του μαγνησίου – σε ισορροπημένες αναλογίες.

Ο οργανισµός µας µπορεί να επωφεληθεί από τα θρεπτικά συστατικά που είναι φυλαγµένα βαθιά σε έναν αρχαίο βυθό, γιατί το 4% του βάρους µας αποτελείται από τέτοια µεταλλικά στοιχεία. ∆εδοµένου ότι ο οργανισµός µας δεν µπορεί να παρασκευάσει µεταλλικά στοιχεία, πρέπει να τα παίρνουµε από τη διατροφή µας ή από συµπληρώµατα.

Το Forever Nature-Min είναι µια εξελιγµένη πολυµεταλλική σύνθεση από βιο-διαθέσιµες µορφές µεταλλικών στοιχείων, για τη µεγαλύτερη δυνατή απορρόφηση. Προσφέρει µεταλλικά στοιχεία και ιχνοστοιχεία σε µια τέλεια ισορροπηµένη αναλογία, για βέλτιστη αποτελεσµατικότητα.


Χρησιµοποιώντας µια βάση µεταλλικών στοιχείων από φυσικά ιζήµατα του βυθού και χηλικά θαλάσσια φυτά και ζώα, το Nature-Min προσφέρει τα περισσότερα από τα µεταλλικά στοιχεία που περιέχονται στον ανθρώπινο οργανισµό.

Τα µεταλλικά στοιχεία στον οργανισµό χωρίζονται σε τρεις βασικές κατηγορίες:


  1. Μερικά, όπως λόγου χάρη το ασβέστιο, ο φώσφορος και το µαγνήσιο είναι συστατικά των οστών και των δοντιών.
  2. Διαλυτά άλατα, που συµβάλλουν στον έλεγχο της σύνθεσης των σωµατικών υγρών και κυττάρων.
  3. Άλλα µεταλλικά στοιχεία, όπως ο σίδηρος και η αιµοσφαιρίνη, εκτελούν διάφορες εργασίες ζωτικής σηµασίας. Συνεργάζονται µε ένζυµα και πρωτεΐνες, τα οποία είναι απαραίτητα για την απελευθέρωση κι εκµετάλλευση ενέργειας.

Το Forever Nature-Min αποτελεί έναν εξαιρετικό τρόπο για να διασφαλίσετε ότι o οργανισµός σας παίρνει τα µεταλλικά στοιχεία και τα ιχνοστοιχεία που χρειάζεται για να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις ενός υγιούς, ισορροπηµένου τρόπου ζωής.


Ο οργανισμός σας μπορεί να ωφεληθεί από θρεπτικά συστατικά που είναι κρυμμένα στο βυθό της θάλασσας.

 Περιεχόμενο: 180 δισκία


Λαμβάνετε δύο - έξι δισκία την ημέρα ως συμπλήρωμα στην διατροφή σας.
( PDF ) Τιμοκατάλογος λιανικής 
Προϊόντων 2017 / 2018

Aναλυτικός Τιμοκατάλογος 
Προϊόντων Μακιγιάζ-Μέικαπ 


01

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ
02

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ
03

ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗCopyright© 2017 aloe-vera-forever.gr - Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος
Comments