Υποστηρίξτε το πεπτικό σας σύστημα Forever Active Pro-B ™ !

                                                                      Forever Active Pro-B ™                                                              

              Κωδικός Προϊόντος : 610


 ► Περιεχόμενο: 30 δισκία 
*
Με κατάποση*
   

Διαθεσιμότητα: 
*
Διαθέσιμο
*
    Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 2 ημέρες

Λιανική Τιμή: 41,58 


 Η τιμή συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ 24%

Με τηλεφωνική παραγγελία !!Συστατικά Προϊόντος - Αναλυτικές Πληροφορίες 

https://sites.google.com/a/aloe-vera-forever.gr/aloe-vera-forever/home/aloeverajuices/aloe-vera-gel/pdf.png
Ετοιμαστείτε να ενεργοποιήστε το πεπτικό σας σύστημα με το Forever Active Pro-B ™ και να απολαύσετε όλα τα οφέλη !

     ► Τι είναι αυτό το προϊόν;

  • Προετοιμάστε και ξεκινήστε τους «μηχανισμούς» της πέψης με το νέο Forever Active Pro-B ™ Το προηγμένο μας προβιοτικό προωθεί ένα υγιές πεπτικό σύστημα με 6 ευεργετικά προβιοτικά στελέχη και περισσότερα από 8 δισεκατομμύρια "καλά" βακτηρίδια για να διατηρούν το έντερο υγιές και να λειτουργεί ομαλά.
   Έχει ευεργετικά αποτελέσματα : 
  •  Προάγει ένα υγιές πεπτικό σύστηµα 
  •  Ικανό να παρακάµψει το οξύ του στοµάχου για τη                        µέγιστη απόδοση στο έντερο 
  •  Περιέχει 6 στελέχη που δρουν σε συνέργια                                    συµπεριλαµβανοµένου του κλινικά µελετηµένου                          Lactobacillus rhamnosus !
  •  Πάνω από 8 δις CFU 
  •  Στελέχη έχουν αποξηραθεί δια καταψύξεως για                            προστασία, δραστικότητα και σταθερότητα συντήρησης 
  •  Χωρίς σόγια και αλλεργιογόνα
  • Δυστυχώς, είναι σύνηθες να αγνοήσετε την υγεία του εντέρου και να υποτιμήσετε πόσο σημαντικό είναι για τη συνολική υγεία και ευεξία του οργανισμού. Αυτά τα ζωτικά όργανα είναι ο κοινός παρονομαστής για πολλά προβλήματα.
 * Το άγχος, η κακή διατροφή, οι περιβαλλοντικοί παράγοντες και ο πολυάσχολος τρόπος ζωής επηρεάζουν το γαστρεντερικό σωλήνα και με την πάροδο του χρόνου μπορεί να έχουν επιπτώσεις στον οργανισμό σας, όπως κόπωση, εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα, δυσκολία διατήρησης υγιούς βάρους και προβλήματα με το δέρμα σας.
* Οι επιστήμονες έχουν διαπιστώσει ότι η σύνθεση της μικροχλωρίδας στο έντερο μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο στη συνολική υγεία και ευεξία. Η χρήση ενός προβιοτικού μπορεί να συμβάλει στην εξισορρόπηση των "καλών" βακτηριδίων στο πεπτικό σας σύστημα, για ένα υγιές πεπτικό και ανοσοποιητικό σύστημα.
* Η νέα έρευνα δείχνει ότι τα καλά προβιοτικά πρέπει να έχουν μεταξύ 5 και 10 δισεκατομμύρια CFU, να επιβιώσουν σε όλη την περιοχή του γαστρεντερικού σωλήνα για να αποικίσουν και να πολλαπλασιαστούν, να συνδυάσουν στελέχη με συμπληρωματικές ιδιότητες, να έχουν επιβεβαιωμένα αποτελέσματα στην υγεία και να παράγονται και να συσκευάζονται χωρίς ή με χαμηλή υγρασία.
* Το Forever Active Pro-B ™ βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της έρευνας για τα προβιοτικά με πάνω από 8 δισεκατομμύρια CFU που αποτελείται από 6 στελέχη συνεργιστικών βακτηρίων. Αυτή η μονάδα παραγωγής ενέργειας μπορεί να παρακάμψει το οξύ του στομάχου για βέλτιστη απελευθέρωση στο έντερο. Απλά λαμβάνετε μία κάψουλα καθημερινά για να βοηθήσετε στην εξισορρόπηση πεπτικού και ανοσοποιητικού συστήματος.
* Για να δημιουργήσουμε το Forever Active Pro-B ™, συνεργαστήκαμε με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Κοπεγχάγης, ένα ηγέτης στον τομέα της γαστρεντερολογίας, για να ενεργοποιήσουμε το έντερο. 
 Δύο από τα στελέχη που αποτελούν το Forever Active Pro-B ™ έχει αποδειχθεί ότι επιτρέπουν εκτεταμένο αποικισμό στο έντερο. Αυτό το ειδικά σχεδιασμένο προβιοτικό λειτουργεί συνεργικά με τα άλλα επιλεγμένα στελέχη για τη βελτιστοποίηση της πεπτικής οδού σας με βακτήρια που ωφελούν το σύστημα και μεγιστοποιούν τα αποτελέσματα.

Mε 6 ευεργετικά προβιοτικά στελέχη Περισσότερα από 8 δισεκατομμύρια "καλά" βακτηρίδια Κατάλληλο για vegeterians Συσκευασμένο με βάση την τεχνολογία Activ Vial

Λαμβάνετε δύο δισκία την ημέρα 
( PDF ) Τιμοκατάλογος λιανικής 
Προϊόντων 2018 / 19

( PDF ) Έντυπο Άθληση  
΄Eλεγχος βάρους!

01

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ
02

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ
03

ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗCopyright© 2018 aloe-vera-forever.gr - Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος
Comments