Forever Nature’s 18 -Η τροφές που τρώμε σήμερα έχουν αλλάξει

FOREVER NATURE'S 18

             Πόσα φρούτα και λαχανικά περιλαμβάνει η καθημερινή σας διατροφή;  
Η πλειοψηφία του κόσμου, πιστεύει ότι μια ισορροπημένη διατροφή παρέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά που είναι αναγκαία για μια υγιή διαβίωση. Οι περισσότεροι από εμάς θεωρούμε ότι το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να τρώμε λίγο απ’ όλα.  Αυτό πιθανόν να ήταν εφικτό 50 ή 100 χρόνια πριν. 

Σήμερα μια μέση διατροφή όχι μόνο δεν παρέχει τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται το σώμα για να θεραπεύσει ή να διορθώσει, αλλά δεν καλύπτει ούτε τις ελάχιστες συνιστώμενες ημερήσιες ποσότητες που είναι απαραίτητες ώστε το σώμα μας να συνεχίσει να λειτουργεί! Τα προϊόντα που αγοράζουμε από το τοπικό μας σουπερμάρκετ δεν έχουν την θρεπτική ισχύ που είχαν τα φρούτα και τα λαχανικά μερικές δεκαετίες πριν. 

Η υπερ-γεωργία, η εξάντληση του εδάφους, τα βιομηχανικά λιπάσματα, οι υβριδικές καλλιέργειες και οι γενετικές αλλοιώσεις μειώνουν συνεχώς τα θρεπτικά συστατικά στα φρούτα και στα λαχανικά. Θα πρέπει να φάτε 10 μερίδες σπανάκι για να πάρετε την ίδια ποσότητα μεταλλικών στοιχείων που θα παίρνατε από μια μερίδα 50 χρόνια πριν.

Τα λαχανικά και τα φρούτα απορροφούν μεταλλικά στοιχεία και άλλα θρεπτικά συστατικά από το έδαφος. Στη συνέχεια τα ζώα και ο άνθρωπος τα τρώνε και χρησιμοποιούν τα συστατικά που περιέχουν για να επιβιώσουν. Οι υψηλότερες μορφές ζωής βασίζονται στις κατώτερες για την επεξεργασία κάποιων στοιχείων και θρεπτικών συστατικών. Αυτή η διαδικασία τους επιτρέπει ν αυξήσουν την αποτελεσματικότητα τους.

Τα μεταλλικά στοιχεία, για παράδειγμα, είναι απολύτως απαραίτητα για να λειτουργήσει το σώμα μας.

Κάθε αδένας στο σώμα μας χρειάζεται κάποιο μεταλλικό στοιχείο για να λειτουργήσει σωστά.
 Ο θυρεοειδής και οι ωοθήκες χρειάζονται ιώδιο, το πάγκρεας χρειάζεται χρώμιο κ.ο.κ. Τα μεταλλικά στοιχεία είναι απαραίτητα ώστε το σώμα μας να μπορεί να χρησιμοποιήσει τις βιταμίνες όπως και για την λειτουργία διαφόρων ενζύμων. Ειδικοί πιστεύουν ότι στη ρίζα κάθε ασθένειας κρύβεται η έλλειψη κάποιου μεταλλικού στοιχείου.

Η τροφές που τρώμε σήμερα έχουν αλλάξει

Σε σχετική αναφορά του Υπουργείου Γεωργίας των ΗΠΑ η θρεπτική αξία των φρούτων και των λαχανικών, από το 1975 μέχρι σήμερα, έχουν υποστεί την εξής απώλεια σε βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία:

 

  •  Μήλα, απώλεια σε βιταμίνη Α κατά 41%
  • Πιπεριές, απώλεια σε βιταμίνη C κατά 31%
  • Νεροκάρδαμο, απώλεια σε σίδηρο κατά 88%
  • Μπρόκολα, απώλεια σε ασβέστιο και βιταμίνη Α κατά 50%
  • Κουνουπίδι, απώλεια σε βιταμίνη C κατά 45%, σε Β1 κατά 48% και σε Β2 κατά 47%
  •  Πράσινη Σαλάτα, απώλεια σε βιταμίνη Α κατά 45%, σε κάλιο κατά 60%σε μαγνήσιο κατά 85%

 

Μέσα σε λιγότερο από 50 χρόνια, η ισχύς των φρούτων και των λαχανικών σε βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία και αντιοξειδωτικά έχει μειωθεί δραματικά.


Λαμβάνετε καθημερινά τη συνιστώμενη ποσότητα, των 5 μερίδων σε φρούτα και λαχανικά; Οι διατροφικές οδηγίες του Εθνικού Ιδρύματος κατά του Καρκίνου των ΗΠΑ ορίζουν ότι κάθε άνδρας, γυναίκα και παιδί πρέπει να καταναλώνουν, το λιγότερο, 5 μερίδες από φρούτα και λαχανικά ημερησίως. Τα φρούτα και τα λαχανικά περιέχουν αντιοξειδωτικά και άλλα φυτοθρεπτικά που βελτιώνουν την υγεία και ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα και είναι μία σημαντική πηγή πολλών θρεπτικών ουσιών που το σώμα μας χρειάζεται καθημερινά.

Η Forever γνωρίζει ότι η πρόθεση μας να έχουμε μια ισορροπημένη διατροφή δεν εκπληρώνεται πάντα. Πραγματικά, σύμφωνα με έρευνες βρέθηκε ότι σχεδόν κανένα παιδί προσχολικής ηλικίας δεν τρώει αρκετά φρούτα και λαχανικά και τα περισσότερα παιδιά που πηγαίνουν σχολείο καταναλώνουν λιγότερη από τη μισή συνιστώμενη ημερήσια ποσότητα. 

Το Εθνικό Ίδρυμα κατά του Καρκίνου των ΗΠΑ επισημαίνει ότι οι άνδρες είναι λιγότερο πιθανό να αναγνωρίσουν τα οφέλη που προσφέρουν στην υγεία τα φρούτα και τα λαχανικά από ότι οι γυναίκες.

Τα οφέλη των φρούτων και των λαχανικών είναι τόσα πολλά, που καταναλώνοντας μόνο τη συνιστώμενη ποσότητα που χρειάζεται ο οργανισμός μας, έχουμε την αίσθηση μίας καλής υγείας. 
Η Forever θέλει να σιγουρευτεί ότι εσείς και η οικογένεια σας καλύπτετε την ελάχιστη απαίτηση του οργανισμού και γι' αυτό δημιούργησε το Forever Nature's 18. 
To Forever Nature's 18 διατίθεται σε μορφή μασώμενων δισκίων και μόνο 4 μπορούν να σας προσφέρουν τα αντιοξειδωτικά που ισοδυναμούν με 5 μερίδες από φρούτα και λαχανικά την ημέρα.

Θυμηθείτε όταν ήσασταν παιδί και σκεφτόσασταν τι ωραία που θα ήταν να υπήρχε ένα χάπι που να περιέχει όλα τα τρόφιμα που δεν σας άρεσαν αλλά έπρεπε να τα καταναλώνετε γιατί ήταν υγιεινά. 
Η Forever έχει φτιάξει αυτό το χάπι. Όχι μόνο περιέχει την ημερήσια απαίτηση του οργανισμού για φρούτα και λαχανικά, αλλά σειρά επιστημονικών ερευνών υποστηρίζει, ότι συνδέει συγκεκριμένα φρούτα με την στήριξη και βελτίωση της υγείας.

T0 Forever Nature's 18 συμπεριλαμβάνει ένα μοναδικό μείγμα από φρούτα και λαχανικά. Το Σταφύλι, το Μήλο, το Μύρ-τιλλο, ο καρπός του Σαμπούκου, το Φραγκοστάφυλο, το Σμέουρο, το εκχύλισμα από το κουκούτσι του σταφυλιού, όλα αυτά προστατεύουν το ανοσοποιητικό σύστημα με τα αντιοξειδωτικά φυτοθρεπτικά. Η ρεσβερατρόλη που βρίσκεται στο σταφύλι είναι ένας μηχανισμός πρόληψης του ανοσοποιητικού συστήματος αλλά και σαν στήριγμα της συνολικής καρδιοαγγειακής υγείας και της υγείας των ματιών και των νεύρων.

Το Μήλο φαίνεται να έχει τη μεγαλύτερη ποσότητα φωσφορικού άλατος από κάθε άλλο λαχανικό και φρούτο. Το Μύρτιλλο αποδεδειγμένα περιέχει τα περισσότερα αντιοξειδωτικά από όλα τα άλλα φρούτα και λαχανικά. Ο καρπός του Σαμπούκου περιέχει περισσότερη Βιταμίνη C από κάθε άλλο φυτό. 
Και το Φραγκοστάφυλο είναι πρώτο σε ότι αφορά την στήριξη του νεφρικού και ουρικού συστήματος!

Η ρουτίνη, η οποία βρίσκεται στο Πορτοκάλι, στο Γκρέιπφρουτ, στο Λεμόνι και στο Μοσχολέμονο φαίνεται να στηρίζει την λειτουργία των αρθρώσεων και το κυκλοφοριακό και η Μπανάνα είναι γνώστη για το περιεχόμενο της σε κάλιο και την δυνατότητα να στηρίζει υγιεινά τα επίπεδα τις πίεσης του αίματος. Το Καρότο, το Λάχανο, το Κουνουπίδι, το Σέλινο και το Πράσινο Φασόλι έχουν όλα παρατηρηθεί για τα φυτοθρεπτικά τους που βελτιώνουν την υγεία μέσα από την εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών στο σώμα. Επίσης το Ακτινίδιο, το Δαμάσκηνο, η Κόκκινη Καυτερή Πιπεριά, το Κολοκυθάκι και ο Μαϊντανός όλα παρέχουν Βιταμίνη C και βοηθούν στη ομαλή πέψη και στην υγεία των ματιών.

Όπως βλέπετε το Forever Nature's 18 είναι ένα μασώμενο συμπλήρωμα διατροφής με ευχάριστη γεύση που καλύπτει την ημερήσια απαίτηση σας σε αντιοξειδωτικά από τα φρούτα και τα λαχανικά. Μια δόση (4 δισκία), ημερησίως, από το Forever Nature's 18 είναι ο δικός σας τρόπος για να στηρίξετε τον οργανισμό σας με τα φρούτα και λαχανικά που χρειάζονται για να διατηρήσετε την υγεία σας. 
Δεν θα θέλετε να φύγετε από το σπίτι χωρίς αυτό, ούτε και η οικογένεια σας. To Forever Nature's 18 είναι ο τρόπος της Forever που σας εξασφαλίζει πως ότι και να συναντήσετε σε μια μέρα, τα οφέλη των αντιοξειδωτικών από φρούτα και λαχανικά σας βοηθούν πολύ εύκολα να το αποβάλετε.
Στην υγεία σας.01

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ
02

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ
03

ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗCopyright© 2014 aloe-vera-forever.gr - Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος