Περισσότερα Forever FAB X

FAB - Forever Active Boost
https://sites.google.com/a/aloe-vera-forever.gr/aloe-vera-forever/home/Energy-Boosting-Products/fab-forever-active-boost/f57d1e5d2142d6ef298c1955eaa50bc4148de1d0_slider-2%20new.jpg
               Iσχυρή αντιγηραντική φόρμουλα

  Τι είναι αυτό το προϊόν;  


  • Δημιουργήσαμε το FAB X πλούσια σε αντιοξειδωτικά!!
Για να πετύχουμε τους στόχους μας χρειαζόμαστε αρκετή ενέργεια που θα τροφοδοτήσει τις προσπάθειές μας κατά την διάρκεια της ημέρας. Το FAB X Φυσικό Ενεργειακό Ποτό με μηδέν θερμίδες είναι η υγιεινή εναλλακτική πρόταση στα ενεργειακά ποτά και δημιουργήθηκε για να μας βοηθήσει να παραμείνουμε πιστοί στην επίτευξη των στόχων μας με υγιεινό τρόπο, γεμάτοι ενέργεια και ευεξία ενώ ταυτόχρονα συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε την ίδια απίθανη γεύση και τα οφέλη που περιμένουμε από την Forever Living Products.
  • O Xρόνος μιας συνηθισμένης μέρας σας μοιράζεται σε πολλές διαφορετικές δραστηριότητες, από το σχολείο και τα καθημερινά ψώνια, τον εργασιακό σας τομέα, το νοικοκυριό του σπιτιού, την παραλαβή των παιδιών από το σχολείο και άλλες τόσες πολλές που κάνουν το εικοσιτετράωρο να φαίνεται πολύ μικρό.
 ► Με μια ματιά...


  • Η λύση για να ανταπεξέλθετε στο φορτωμένο πρόγραμμα της καθημερινότητας σας είναι το Forever FAB, ένα Φυσικό Ενεργειακό Ποτό σχεδιασμένο για να γεμίζει τις «μπαταρίες» σας, όποτε αισθάνεστε ότι σας εγκαταλείπουν. Διαθέτει απίθανη γεύση και βολική συσκευασία για να το έχετε μαζί σας παντού.
Το FAB είναι διαφορετικό από κάθε άλλο ποτό γιατί προσφέρει άμεσα ενέργεια που διαρκεί.
Η άμεση ενέργεια προέρχεται από το γκουαρανά, ένα φυσικό συστατικό που είναι πολύ διαδεδομένο στη Βραζιλία, ενώ το μακράς διάρκειας αποτέλεσμα προέρχεται από την τεχνολογία ADX7, ένα μείγμα προσαρμοσιογόνων βοτάνων που αυξάνουν φυσικά την αντοχή και άλλων θρεπτικών συστατικών που δημιουργήθηκε από έναν κορυφαίο Ρώσο επιστήμονα και ερευνητή για τα αθλήματα.

Η τεχνολογία ADX7 έχει βοηθήσει τους Ρώσους να αποκτήσουν αθλητές με περισσότερα από 130 μετάλλια στο στίβο σε Ολυμπιακούς αγώνες. Αναζωογονηθείτε κάθε στιγμή της ημέρας με το FAB, το Φυσικό Ενεργειακό Ποτό που θα σας προσφέρει ενέργεια και δύναμη για άριστες αποδόσεις.

Παρακολουθείστε αυτό το βίντεο για το Forever FAB


01

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ
02

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ
03

ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗCopyright© 2014 aloe-vera-forever.gr - Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος