Γιατί ο άνθρωπος γερνάει;

«Δοµικοί λίθοι» στην «πυραµίδα» της αντιγήρανσης

Το βιολογικό μας ρολόι ξεκινά να χτυπά από την ώρα που γεννιόμαστε, μέχρι την ηλικία των 30 ετών περίπου, δείχνουμε καλύτερα όσο μεγαλώνουμε. Ακόμα και μετά την ηλικία των 30 κάποιοι βιώνουν τα πρώτα σημάδια της γήρανσης όπως οι μικρές ρυτίδες και γραμμές,
οι λευκές τρίχες, τα μειωμένα επίπεδα ενέργειας στον οργανισμό, την απώλεια της μυϊκής και οστικής μάζας αλλά και διάφορα προβλήματα ακοής και όρασης. κ.ο.κ. Το γήρας είναι αναπόφευκτο, ωστόσο αυτό το οποίο είναι ελέγξιμο σε ένα βαθμό είναι ο τρόπος με τον οποίο ο καθένας γερνάει. Όλοι μας μεγαλώνουμε, αλλά αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να γερνάμε.

«Δοµικοί λίθοι» στην «πυραµίδα» της αντιγήρανσης

 

Όσον αφορά στον τοµέα της αντιγήρανσης, οι ερευνητές εργάζονται πυρετωδώς και υπόσχονται την παράταση της νεότητας, παράλληλα µε την επίτευξη της µακροβιότητας. Βεβαίως τα βήµατα που ακολουθούνται, από τα πιο βασικά µέχρι τα βήµατα «έκτακτης ανάγκης», είναι δεδοµένα. Ασφαλώς η επιστήµη αντιπαλεύει τη γήρανση, αλλά «συν Αθηνά και χείρα κίνει» τονίζουν οι επιστήµονες.

 

Τα «όπλα» του 21ου αιώνα στη «µάχη» κατά του γερασµένου δέρµατος είναι:
  • Καλή φυσική κατάσταση
  • Υγιεινή και ισορροπηµένη διατροφή
  • Πρόσληψη βιταµινών µε αντιοξειδωτικά όπως βιταµίνη C,Ε και σελήνιο , υαλουρονικό οξύ.
  • Περιποίηση του δέρµατος (καθαρισµός, ενυδάτωση, αντιρυτιδική και αντηλιακή προστασία)
Έρευνες έχουν δείξει ότι η ταχύτητα με την οποία η επιδερμίδα μας γερνάει εξαρτάται κατά 80% από εξωτερικούς παράγοντες
όπως η κακή διατροφή, το κάπνισμα, η έκθεση σε ακτίνες UV και ελεύθερες ρίζες, εκ των οποίων όλα προκαλούν καταστροφή της “καρδιάς” των κυττάρων, δηλαδή του DNA. 

Ουσίες - «όπλα» στην πορεία της αντιγήρανσης

 

Τα αποτελέσµατα των προϊόντων αντιγήρανσης είναι πλέον θεαµατικά. Η επιστήµη και η έρευνα, όταν συνδυαστούν στην 
υπηρεσία της καθυστέρησης της εµφάνισης ρυτίδων, µπορούν να κάνουν πραγµατικά θαύµατα. Παράλληλα, η βιοτεχνολογία έρχεται να προσθέσει κατά τα τελευταία χρόνια στο «οπλοστάσιο» της κοσµετολογίας ορισµένες επαναστατικές φόρµουλες,
µε αποτέλεσµα όλοι οι άνθρωποι (τόσο οι γυναίκες, όσο και οι άνδρες τον τελευταίο καιρό), να διατηρούνται αν όχι νέοι, 
σίγουρα νεότεροι.

Μπορούμε να κάνουμε κάτι για να καθυστερήσουμε τη γήρανση του οργανισμού;

Καθώς μεγαλώνουμε, τα σημάδια του χρόνου αρχίζουν να φαίνονται στο σώμα μας, και, συχνά, μας ξεφεύγουν κάποια 
πράγματα εξαιτίας της μειωμένης κινητικότητας μας. Βασικά, το σώμα μας είναι ένα μεγάλο βιοχημικό εργοστάσιο με μύες 
και συνδέσμους που σχηματίζουν 230 κινητές αρθρώσεις. Ανεξάρτητα από το αν αυτό οφείλεται σε φυσική γήρανση ή σε υπερβολική φυσική άσκηση και άθληση, όλη αυτή τη φθορά με την πάροδο του χρόνου, μπορεί να καταλήξει σε μειωμένη κινητικότητα των αρθρώσεων. Όλα αυτά μπορούν να αλλάξουν με ένα συνδυασμό Forever Freedom και ζελέ MSM με το 
καινούργιο επαναστατικό προϊόν μας, το Forever Active HA.

Ο οργανισμός μας παράγει, από τη φύση του, μια ειδική πρωτεΐνη που ονομάζεται υαλουρονικό οξύ το οποίο λιπαίνει και προστατεύει τις αρθρώσεις και τους μύες μας. Καθώς, όμως, περνούν τα χρόνια, ο οργανισμός μας παράγει λιγότερο υαλουρονικό οξύ, προστατεύοντας, έτσι, όλο και λιγότερο τις αρθρώσεις μας. To Forever Active HA περιέχει μια μοναδική μορφή υαλουρονικού οξέος χαμηλού μοριακού βάρους, με ενυδατικές και λιπαντικές ιδιότητες, που το κάνουν ένα από τα πιο ισχυρά διατροφικά συμπληρώματα της αγοράς για την λίπανση και ενυδάτωση των ΑΡΘΡΩΣΕΩΝ και της ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ.

Όπως τα οστά μας, έτσι και οι αρθρώσεις και το δέρμα μας υφίστανται επίσης, την επίδραση της ηλικίας, που αναγκάζει τις αρθρώσεις να γίνονται λιγότερο ευκίνητες και το δέρμα να γίνεται τραχύτερο και ξηρό.
Όλα αυτά μπορούν να αλλάξουν με ένα συνδυασμό Forever Freedom και ζελέ MSM με το  επαναστατικό προϊόν μας, το Forever Active HA.


Ο οργανισμός μας παράγει, από τη φύση του, μια ειδική πρωτεΐνη που ονομάζεται υαλουρονικό οξύ το οποίο λιπαίνει και προστατεύει τις αρθρώσεις και τους μύες μας, επιτρέποντας τους να κινούνται ελεύθερα και ομαλά,ενώ προσθέτουν υγρασία στο δέρμα μας. Αυτό είναι που δίνει στο δέρμα μας αυτή τη σφριγηλή και νεανική εμφάνιση

Καθώς, όμως, περνούν τα χρόνια, ο οργανισμός μας παράγει λιγότερο υαλουρονικό οξύ, προστατεύοντας, έτσι, όλο και λιγότερο τις αρθρώσεις μας. To Forever Active HA 

περιέχει μια μοναδική μορφή υαλουρονικού οξέος χαμηλού μοριακού βάρους, με 

ενυδατικές και λιπαντικές ιδιότητες, που το κάνουν ένα από τα πιο ισχυρά διατροφικά συμπληρώματα της αγοράς για την λίπανση και ενυδάτωση των ΑΡΘΡΩΣΕΩΝ και της ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

Μόλις μέχρι πρόσφατα το Υαλουρονικό οξύ (ΗΑ) μπορούσε να χρησιμοποιηθεί μόνο με ενδορθρική ή υποδόρια ένεση, διότι το πεπτικό σύστημα δε μπορούσε να το απορροφήσει στη φυσική του μορφή. Χάρη στη διαδικασία Injuv®, είναι τώρα δυνατή η κατανάλωση του Υαλουρονικού οξέως από το στόμα. 

To Forever Active HA έχει την ικανότητα να ενισχύει τον οργανισμό σας από το εσωτερικό του, προσφέροντας του την ώθηση που του χρειάζεται. Αυτά είναι σπουδαία νέα για όσους από εμάς χρειάζονται περισσότερη ευκινησία στις αρθρώσεις μας και απαλότητα στο δέρμα μας! 

Το Υαλουρονικό Οξύ (ΗΑ) συμβάλλει στην προστασία και τη λίπανση των αρθρώσεων σας με φυσικό τρόπο ´Εχει επίσης την ικανότητα να βοηθάει στην συγκράτηση νερού - μέχρι 1000 φορές το βάρ του - που σημαίνει ότι μπορείτε να προσθέσει περισσότερη υγρασία σε κάθε κύτταρο του δέρματος. Σύμφωνα με τον ιδρυτή, και διευθυντή του Εθνικού Ιδρύματος Ολιστικής Υγείας στη Βοστόνη, από όλες τις πληροφορίες που προέρχονται από τον κόσμο της ομορφιάς, ο δυνατότερος θόρυβος μπορεί να αφορά στη δύναμη των βιταμινών και άλλων διατροφικών στοιχείων να βοηθούν το δέρμα να διατηρήσει τη νεανική λάμψη του.

Είπατε νεανική;

Το δέρμα σας είναι ο καθρέπτης του τι συμβαίνει μέσα στον οργανισμό σας και όλες οι καταστάσεις του δέρματος είναι οι εκδηλώσεις των εσωτερικών αναγκών του οργανισμού σας, συμπεριλαμβανομένων και των διατροφικών αναγκών. Χρησιμοποιώντας το Forever Active HA μπορεί να είναι σαν να έχετε τοποθετήσει στο εσωτερικό των αρθρώσεων και του δέρματος σας μια συσκευή ύγρανσης! ενώ θα συνεργάζεται τέλεια με τη δύναμη του Forever Freedom για τους χόνδρους.

Πώς θα επωφεληθεί η επιδερμίδα μας από το Forever HA;
Το υαλουρονικό οξύ βρίσκεται επίσης σε μερικά από τα προϊόντα μας για την περιποίηση του προσώπου, την Firming Foundation Lotion, την R3 Factor creme και την Gentleman´s Pride. To υαλουρονικό οξύ έχει την ικανότητα να προσλαμβάνει νερό σε ποσότητες πολλαπλάσιες του βάρους του. Μέσα από μια διαδικασία που είναι γνωστή σαν δημιουργία δεσμών υδρογόνου, το υαλουρονικό οξύ προσελκύει μόρια νερού και τα κρατάει στο δέρμα μας. Αυτή η ικανότητα της παρακράτησης υγρασίας βοηθά το δέρμα να φαίνεται νεότερο, υγιέστερο και να έχει μια λαμπερή όψη.

Η Forever, για να ενισχύσει τη δράση του υαλουρονικού οξέος, έχει προσθέσει τζίντζερ και κουρκουμά. Το τζίντζερ χρησιμοποιείται από τους Κινέζους βοτανολόγους εδώ και αιώνες για την αντιμετώπιση της περιορισμένης κινητικότητας των αρθρώσεων των ηλικιωμένων. Το λάδι από την ρίζα του κουρκουμά είναι πλούσιο σε κάλιο και σίδηρο και υπάρχουν κλινικά ευρήματα που δείχνουν ότι ωφελεί την λειτουργία των αρθρώσεων.

Η Forever Living έχει συνδυάσει αυτά τα δύο φυτικά συμπληρώματα με το υαλουρονικό οξύ για να δημιουργήσει ένα από τα επαναστατικότερα καινούργια προϊόντα της αγοράς. Με το Forever Active HA σε συνδυασμό με το Forever Freedom και το ζελέ MSM, δεν θα γίνετε μόνο πιο κινητικοί αλλά και η επιδερμίδα σας θα φαίνεται νεανικότερη.

Το Ίδρυμα Έρευνας και Πρόληψης Αρθρίτιδας (Arthritis Foundation) αναφέρει ότι η διατροφική υποστήριξη των αρθρώσεων θα πρέπει να αρχίζει νωρίς, ώστε να συμβάλλει στη διατήρηση της λειτουργικότητας των αρθρώσεων.

Γιατί να μην αρχίσετε τώρα να ενισχύετε την υγεία των αρθρώσεων σας, έτσι ώστε να μπορείτε να συμμετέχετε αδιάκοπα σας αγαπημένες σας δραστηριότητες; Μπορείτε να συνεχίσετε να επωφελείστε στο μέγιστο βαθμό από τα Προϊόντα Περιποίησης Δέρματος και τους Χυμούς Αλόης  , ενώ παράλληλα να αντλείτε την αναζωογόνηση που χρειάζεστε για τις αρθρώσεις και το δέρμα σας. Παραμείνετε δυναμικός και υγιής! Πάρτε το Forever Active HA και αρχίστε αμέσως να βλέπετε και να αισθάνεστε τα αποτελέσματα!

Έτσι, αρχίστε να ξαναγίνεστε η καλολαδωμένη μηχανή που κάποτε είσαστε, μέσα και έξω.


Προϊόντα Ενέργειας και Τόνωσης


PDF Νέος Τιμοκατάλογος λιανικής 
Προϊόντων  / 2018 - 19
( PDF ) Έντυπο Άθληση  
΄Eλεγχος βάρους!


01

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ
02

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ
03

ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗCopyright© 2018 aloe-vera-forever.gr - Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος