Αloe vera | Μάσκα Προσώπου με Θαλάσσια Εκχυλίσματα ( Marine Mask )

Μάσκα Προσώπου με Θαλάσσια Εκχυλίσματα
Κωδικός Προϊόντος : 234


Π Ε Ρ Ι Ε Χ O Μ Ε Ν O 4 oz (1 1 3 g ).

Λιανική Τιμή: 18,40

https://www.foreverliving.com/retail/entry/Shop.do?store=GRC&distribID=300000058256&language=el&itemCode=234
     Mε τηλεφωνική παραγγελία !!


Η Μάσκα με Θαλάσσια Εκχυλίσματα της Forever χαρίζει ένα βαθύ καθαρισμό, ενώ επαναφέρει το δέρμα στη φυσική του κατάσταση, με τη βοήθεια φυσικών ιχνοστοιχείων  και μετάλλων από τη θάλασσα (από φύκια), μαζί με τις υπερενυδατικές ιδιότητες της Αλόης Βέρα, του Μελιού και Εκχυλίσματος Αγγουριού.
Αυτή η εύκολη στη χρήση μάσκα βαθιάς διείσδυσης ανανεώνει την επιδερμίδα και χαρίζει φρεσκάδα και λάμψη που διαρκεί.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μια κουραστική, σκληρή µέρα δουλειάς µπορεί να κάνει το δέρµα του προσώπου σας ξηρό και «κουρασµένο». Ένας βαθύς καθαρισµός και µια πρόσθετη ενυδάτωση είναι η προφανής λύση για να αναπληρώσετε την τρυφεράδα και τη φυσική υφή της επιδερµίδας σας.

Η μάσκα µε θαλάσσια εκχυλίσµατα της Forever χαρίζει βαθύ καθαρισµό κι επαναφέρει το δέρµα στη φυσική του κατάσταση, µε τη βοήθεια φυσικών ιχνοστοιχείων και µετάλλων από τη θάλασσα (φύκια) και µε τις υπερενυδατικές ιδιότητες της Αλόης Βέρα, του μελιού και του εκχυλίσµατος αγγουριού. Αυτή η εύκολη στη χρήση µάσκα βαθιάς διείσδυσης θα ανανεώσει και αναζωογονήσει την επιδερµίδα σας.

OΔΗΓΙΕΣ : Αφού καθαρίσετε πολύ καλά το πρόσωπό σας, απλώνετε άφθονη ποσότητα από τη μάσκα Forever Marine Mask, με κινήσεις κατευθυνόμενες προς τα επάνω και προς τα έξω, σ’ ολόκληρο το πρόσωπο, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. 

Αφήνετε να στεγνώσει για 15-20 λεπτά, κατόπιν την αφαιρείτε με ζεστό νερό και μαλακό πανί. Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε την τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα.

ΧΡΗΣΗ 

Αφού καθαρίσετε πολύ καλά το πρόσωπό σας, απλώνετε άφθονη ποσότητα από τη µάσκα Forever Marine Mask, µε κινήσεις κατευθυνόµενες προς τα επάνω και προς τα έξω σ’ ολόκληρο το πρόσωπο, αποφεύγοντας την περιοχή των µατιών. Αφήνετε να στεγνώσει για 15-20 λεπτά και την αφαιρείτε µε ζεστό νερό και µαλακό πανί. Για καλύτερα αποτελέσµατα, χρησιµοποιήστε την τουλάχιστον δύο φορές την εβδοµάδα.

Προφυλάξεις: Αποφεύγετε την επαφή µε τα µάτια! Σε περίπτωση πρόκλησης ερεθισµού στο µάτι, ξεβγάλετε πολύ καλά µε νερό.


Π Ε Ρ Ι Ε Χ O Μ Ε Ν O 4 oz (1 1 3 g )
  PDF Νέος Τιμοκατάλογος λιανικής 
Προϊόντων  / 2018 - 19


( PDF ) Έντυπο Άθληση  
΄Eλεγχος βάρους!
Επιχειρηματική
Ευκαιρία 

https://sites.google.com/a/aloe-vera-forever.gr/aloe-vera-forever/home/Energy-Boosting-Products/business_opportunity_AVF.jpg

01

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ
02

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ
03

ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗCopyright© 2018 aloe-vera-forever.gr - Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος