Αντιγηραντική Υδατική Τονωτική Λοσιόν με Αλόη Βέρα ( Rehydrating Toner )


Ενεργοποιητής Αλόης (Aloe Activator)Υδατική, Τονωτική Λοσιόν
Μόνο με τηλεφωνική παραγγελία !!

Κωδικός Προϊόντος:338    


  ΠΕΡΙΕΧOΜΕΝO 4 fl oz (118ml).

Λιανική Τιμή: 14,00

    
Διαβάστε περισσότερα για το προϊόν

Απόσταγμα Αλόης Βέρα

   ► Τι είναι αυτό το προϊόν;
  • Rehydrating Toner, υδατική και τονωτική λοσιόν, είναι μια σύνθεση χωρίς οινόπνευμα, που δεν ξηραίνει το δέρμα και περιέχει Αλόη Βέρα και  Αμαμηλίδα, σε συνδυασμό με ειδικά ενυδατικά στοιχεία και φυτικά εκχυλίσματα για τόνωση. Περιέχει επίσης Kολλαγόνο και Αλλαντοΐνη, για την ανάπλαση των κυττάρων.
Το Rehydrating Toner προσφέρει μια ήπια προετοιμασία και χρησιμοποιείται για να αφαιρέσει και τα τελευταία ίχνη από το προϊόν καθαρισμού, το μακιγιάζ, τα υπολείμματα και τα αδρανή, νεκρά κύτταρα της επιφάνειας, προσφέροντας ένα σωστό δεύτερο καθαρισμό και τόνωση, ώστε να μειωθεί το μέγεθος των πόρων. 

Αφαιρεί το λίπος και τη σκόνη που έχουν παραμείνει, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει το δέρμα και το αφήνει με μια αίσθηση καθαριότητας και απαλότητας, σε απόλυτη ισορροπία. Eνισχύει την εκ νέου ενυδάτωση, ενώ καθαρίζει το δέρμα με ήπιο τρόπο.
  • Τονωτική λοσιόν 
  • Τονώνει, μειώνει τη λιπαρότητα, προστατεύει.
  • Ιδανική για λιπαρά δέρματα 
  • Για δέρματα με ακμή
  • Χρησιμοποιείται ακόμη και κοντά στα μάτια
  • Τονώνει και ενυδατώνει το δέρμα 
  • Περιέχει Αλόη Βέρα, Αμαμηλίδα, Εκχυλίσματα Φυτών και Κολλαγόνο.

► Με μια ματιά...


ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Η τόνωση της επιδερμίδας με τα συστατικά που προσφέρει η Αλόη Βέρα είναι απαραίτητη διότι μειώνει τη λιπαρότητα και τα βακτήρια.

OΔΗΓΙΕΣ : Βρέξτε ένα βαμβάκι με Rehydrating Toner και κάνετε ήπιες κινήσεις προς τα πάνω και προς τα έξω, προσέχοντας ιδιαίτερα να απο φύγετε την επαφή με τα μάτια. Συνεχίστε έως ότου το βαμβάκι είναι καθαρό. Τώρα θα αισθάνεστε την επιδερμίδα σας καθαρή, κατάλληλα προετοιμασμένη, με σφιχτούς πόρους και πιο λεία εμφάνιση.ΠΕΡΙΕΧOΜΕΝO 4 fl oz (118ml).
 PDF Νέος Τιμοκατάλογος λιανικής 
Προϊόντων  / 2018 - 19

( PDF ) Έντυπο Άθληση  
΄Eλεγχος βάρους!
Επιχειρηματική
Ευκαιρία 

https://sites.google.com/a/aloe-vera-forever.gr/aloe-vera-forever/home/Energy-Boosting-Products/business_opportunity_AVF.jpg

01

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ
02

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ
03

ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗCopyright© 2017 aloe-vera-forever.gr - Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος