Αλόη Βέρα - Η «εκλεκτή» της φύσης...

Αλόη Βέρα - Η «εκλεκτή» της φύσης...


Λένε πως τα πιο ισχυρά όπλα του ανθρώπου για να ενδυναμώσει τον οργανισμό του αλλά και να αναδείξει την εμφάνισή του και τη φυσική του ομορφιά κρύβονται στη φύση|. Ένα από αυτά και ίσως το πιο ισχυρό, είναι το αποκαλούμενο φυτό της αθανασίας, η Αλόη Βέρα. Ένα φυτό με περισσότερα από 6.000 χρόνια γνωστής ιστορίας και με επώνυμους θαυμαστές από την αρχαιότητα ως και σήμερα, από τις Βασίλισσες της Αιγύπτου Κλεοπάτρα και Νεφερτίτη μέχρι τον Αριστοτέλη, τον Ιπποκράτη και το Μέγα Αλέξανδρο.


Τι είναι όμως ακριβώς η Αλόη Βέρα;      

Παρόλο που υπάρχουν περισσότερα από 300 είδη Αλόης, μόνο 4-5 ποικιλίες διαθέτουν θεραπευτικές ιδιότητες. Από αυτές η πιο ισχυρή ποικιλία είναι η Aloe Barbadensis Miller, γνωστή και σαν Aloe Vera. Αν και μοιάζει αρκετά με κάκτο, στην πραγματικότητα ανήκει στην οικογένεια των κρινοειδών και συγγενεύει με το κρεμμύδι, το σκόρδο και το σπαράγγι. Είναι χυμώδης και όταν είναι ώριμη το εσωτερικό ζελέ της αποτελεί ότι καλύτερο ώστε να προσφέρει ευεργετικές ιδιότητες στον άνθρωπο.

Μερικές από αυτές είναι οι εξής:

 

•    Τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος.                                              

•    Συμβολή στη βελτίωση του καρδιαγγειακού συστήματος.

•    Συμβολή στη μείωση της χοληστερίνης.

•    Διευκόλυνση της πέψης.

•    Διατήρηση της σωστής λειτουργίας του εντέρου.

•    Συμβολή στην υγεία των ούλων και των δοντιών

•    Λάμψη, υγεία και ομορφιά στην επιδερμίδα.

•    Πλούσια, γερά και όμορφα μαλλιά.

•    Καταπραϋντική δράση κατά των εγκαυμάτων και των τσιμπημάτων.

•    Επουλωτικές ιδιότητες σε κοψίματα, γρατζουνιές, εκδορές και πληγές.

•    Αποτοξινωτική δράση.

•    Διατήρηση της σωστής λειτουργίας του εντέρου.

 Όλα αυτά γιατί το αγνό ζελέ από το εσωτερικό του φύλλου του φυτού περιέχει πάνω από 75 θρεπτικά συστατικά και 200 άλλους συνδυασμούς, συμπεριλαμβανομένων 12 βιταμινών, 20 μεταλλικών στοιχείων και 18 αμινοξέων. Η συνεργιστική δράση και η ισορροπία αυτών των θρεπτικών συστατικών παράγουν ένα πιο ισχυρό αποτέλεσμα από ότι θα περιμέναμε από την χρήση αυτών των συστατικών ξεχωριστά.

 Πώς μπορούμε να ξέρουμε όμως ότι η Αλόη που χρησιμοποιούμε είναι αγνή και υπάρχει σε ένα προϊόν σε μεγάλη περιεκτικότητα;

Η καλύτερη μορφή Αλόης είναι το 100% Σταθεροποιημένο ζελέ Αλόης Βέρα. Αυτό το Σταθεροποιημένο ζελέ πρέπει να είναι το κύριο συστατικό κάθε προϊόντος τοπικής εφαρμογής ή πόσιμου χυμού. Θα πρέπει να προσεχθεί ότι αυτό το ζελέ δεν θα πρέπει να έχει υποστεί βρασμό ώστε να μη χάσει τα πολύτιμα συστατικά του και να μην έχει αραιωθεί με μέλι ή νερό κλπ. Για να μπορείτε να είστε σίγουροι για την επιλογή των προϊόντων Αλόης που χρησιμοποιείτε, καλό θα είναι να επιλέξετε μια εταιρεία με παγκόσμια παρουσία που να πληροί τις παραπάνω προδιαγραφές και ταυτόχρονα να μπορεί να εγγυηθεί για την ποιότητα της Αλόης της με αποδείξεις. Μια τέτοια εταιρεία θα πρέπει να ελέγχει ολόκληρη τη διαδικασία παραγωγής, με ιδιόκτητες φυτείες και εργοστάσια παραγωγής και με τη μέθοδο σταθεροποίησης που χρησιμοποιεί να μπορεί να εγγυάται ότι προσφέρει ότι πιο αγνό, ότι πιο φρέσκο και ότι πιο ζωντανό για τον ανθρώπινο οργανισμό.
01

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ
02

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ
03

ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗCopyright© 2014 aloe-vera-forever.gr - Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος