Οι χρυσοί κανόνες για μια υγιή εγκυμοσύνη

Το μεγαλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στο μωρό σας είναι να προσέξετε τη δική σας διατροφή. Ακολουθήστε ένα πλούσιο και ισορροπημένο διαιτολόγιο και χαρίστε του τη βάση για μια καλή υγεία και μακροζωία.

 Οι αυξημένες ανά­γκες του οργανισμού κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης καθιστούν αναγκαία τη λήψη απαραίτητων βιταμινών.

Οι χρυσοί κανόνες για μια υγιή  εγκυμοσύνη

Forever B12 plus with Folic Acid Βιταμίνη Β12 και Φολικό Οξύ  (κωδ. προϊόντος 188)

Το πρώτο απαραίτητο στοιχείο είναι η βιταμίνη Β12. Βοηθάει στις μεταβολικές διαδικασίες, όπως την κυτταρική διαίρεση, τη σύνθεση του DNA καθώς και την παραγωγή ερυθρών αιμο­σφαιρίων, τα οποία είναι σημαντικά για την αντιμετώπιση της αναιμίας στη μητέρα.

 Η λήψη φολικού οξέος είναι επίσης πολύ σημαντική αφού πολλές μελέτες τα τελευταία χρόνια υποστη­ρίζουν πως όλες οι γυναίκες που βρίσκονται σε αναπαραγωγική ηλικία πριν ακόμα την αρχή της εγκυμοσύνης πρέπει να το λαμβάνουν, καθώς στο πρώτο τρίμηνο της κύησης μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης ανωμαλιών στο έμβρυο επειδή συμβάλ­λει στην ανάπτυξη του εγκεφάλου, του νευρικού συστήματος και της σπονδυλικής στήλης. 

Η μέλλουσα μητέρα πρέπει να λαμβάνει γαλακτοκομικά, αυγά, όσπρια, ξηρούς καρπούς και λαχανικά. Η Β12 της Forever που συνδυάζει και το φολικό οξύ δύναται να καλύψει την καθημερινή συνιστώμενη ποσότητα στον οργανισμό της μητέρας και του εμβρύου.

Forever Calcium Ασβέστιο (κωδ. προϊόντος 1206 )

Κατά τη διάρκεια της κύησης το σώμα της εγκύου απορροφά περισσότερο ασβέστιο από τις τροφές, ενώ τα αποθέματα που ήδη υπάρχουν στη μητέρα χρησιμοποιούνται για να καλύψουν τις ανάγκες του εμβρύου. 

Τα οστά και τα δόντια του μωρού σχη ματίζονται μεταξύ της 4ης και της 6ης εβδομάδας της κύησης. Η δημιουργία τους ολοκληρώνεται στο τελευταίο τρίμηνο της εγκυμοσύνης οπότε κρίνεται αναγκαία η επαρκής λήψη ασβε στίου καθ'όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. 

Το ασβέστιο της Forever συνδυάζει τη βιταμίνη D και το μαγνήσιο. Η βιταμίνη D η οποία συντίθεται στο δέρμα μας όταν αυτό εκτίθεται στο φως του ηλίου, διευκολύνει την απορρόφηση και τη συγκράτηση της απαραίτητης ποσότητας του ασβεστίου, ενώ το μαγνήσιο βοη θάει στην ανάπτυξη των οστών και στη μυϊκή σύσπαση για να μην προκληθούν ανεπιθύμητες συσπάσεις της μήτρας προτού ολοκληρωθεί επιτυχώς η κύηση. 

Τα γαλακτοκομικά, τα κίτρινα τυριά, τα λαχανικά και τα όσπρια είναι απαραίτητα, όμως πολλές γυναίκες λαμβάνουν μικρότερες από τις ενδεδειγμένες ποσότη τες ώστε να πρέπει να αυξήσουν τα επίπεδα του ασβεστίου. Το Calcium της Forever είναι ο καλύτερος τρόπος.

Forever A-Beta-Care Βιταμίνες A & Ε (κωδ. προϊόντος 054 )
Η βιταμίνη Α βοηθάει στην ανάπτυξη των κυττάρων του εμβρύου, της καρδιάς,του κυκλοφοριακού και του νευρικού του συστήματος. Κατά τους τελευταίους τρεις μήνες της εγκυμοσύνης όπου το βάρος του εμβρύου αυξάνεται με γρήγορους ρυθμούς, θα πρέπει να είναι επαρκής η λήψη της. Η βιταμίνη Ε βοηθά στην εξουδετέρωση των κυτταρικών βλαβών. Οι βιταμίνες Α & Ε της Forever περιέχουν Β καροτίνη και όχι ρετινόλη. Είναι αποδεδειγμένο ότι η λήψη μεγάλης ποσότητας ρετινόλης μπορεί να προκαλέσει ανωμαλίες στη διάπλαση του εμβρύου. Το συκώτι ως τροφή περιέχει μεγάλες ποσότητες ρετινόλης και συνίσταται στις εγκύους να το αποφεύγουν. Οι βιταμίνες A &E βρίσκονται στο κρέας, στους ξηρούς καρπούς, το αβοκάντο και τα φυτικά έλαια.

Forever Arctic - Sea Ω3 Λιπαρά οξέα (κωδ. προϊόντος 039 )

Τα Ω 3 λιπαρά οξέα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της όρασης και του εγκεφάλου του εμβρύου ιδίως κατά το τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης οπού ο εγκέφαλος αυξάνεται σε βάρος 4 ή 5 φορές. Επίσης μειώνουν τον κίνδυνο υπέρτασης στην εγκυμονούσα. Η υψηλή υπέρταση μπορεί να επιφέρει εγκεφαλικό επεισόδιο ή νευροπάθεια,για αυτόν το λόγο θα πρέπει να εξετάζεται η αρτηριακή πίεση καθ'όλη την διάρκεια της κύησης. Τα Ω3 τα παίρνουμε απο τα ψάρια με πολλά λιπαρά όπως είναι η ρένγα,η σαρδέλα, ο σολομός και από το ελαιόλαδο.

Forever Nature-Min Μέταλλα & Ιχνοστοιχεία
(κωδ. προϊόντος 037 )
To Nature-min της Forever περιέχει σίδηρο, ασβέσπο και ψευδάργυρο, τα οποία είναι ιδιαίτερα σημαντικά για την εγκυμοσύνη καθώς το σώμα δεν μπορεί να τα συνθέσει από μόνο του και πρέπει να τα παίρνει μέσω των τροφών . Ο σίδηρος είναι σημαντικός για τη δημιουργία νέων κυττάρων και ορμονών. Εμποδίζει τη σιδηροπενία που έχει ως αποτέλεσμα την χλωμάδα του δέρματος, την ευαισθησία των νυχιών, την απώλεια των μαλλιών, ενώ παράλληλα προκαλεί ένα αίσθημα κούρασης και δυσκολία συγκέντρωσης. Ο ψευδάργυρος βοηθά στην ανάπτυξη, στην επούλωση των τραυμάτων και στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Οι χαμηλές δόσεις ψευδάργυρου σχετίζονται με λιποβαρή νεογνά. To Nature-min περιέχει επίσης ιώδιο, μαγνήσιο και σελήνιο τα οποία ρυθμίζουν το μεταβολισμό και σχετίζονται με την ανάπτυξη του γενετικού υλικού. Το κόκκινο κρέας,τα ψάρια,τα εμπλουτισμένα δημητριακά και τα λαχανικά αποτελούν πηγές μετάλλων και ιχνοστοιχείων.

Forever Absorbent- C Βιταμίνη C (κωδ. προϊόντος 048 )
Η βιταμίνη C είναι απαραίτητη για την εγκυμονούσα προκειμένου να αναπτυχθεί το έμβρυο ομαλά.Είναι ισχυρό αντιο-ξειδωτικό που υπάρχει στα εσπεριδοειδή και στα βατόμουρα και βοηθά τον οργανισμό να απορροφά καλύτερα το σίδηρο. Η βιταμίνη C της Forever περιέχει πίτουρο βρώμης κάνοντας την απορρόφηση της ακόμα πιο εύκολη.

Τα προϊόντα που αναφέρονται δεν προορίζονται να διαγνώσουν, κατευνάσουν,θεραπεύσουν ή αναστείλουν μία συγκεκριμένη ασθένεια ή μία κατηγορία ασθενών. Θα πρέπει να συμβουλεύεστε το γιατρό σας, εάν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα υγείας. 01

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ
02

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ
03

ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗCopyright© 2014 aloe-vera-forever.gr - Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος