Το δέρμα «κλειδί» στη γυναικεία ομορφιά

Μια ομαλή επιδερμίδα, που ακτινοβολεί υγεία, είναι το βασικό κριτήριο που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι για να κρίνουν την ομορφιά μιας γυναίκας, σύμφωνα με μια νέα γερμανική έρευνα, που διαπίστωσε ότι ο σωστός «τόνος» του δέρματος είναι πιο σημαντικός και από την κατάλληλη συμμετρία του προσώπου, η οποία μέχρι τώρα θεωρείτο ο κυριότερος παράγων για το κατά πόσο μια γυναίκα είναι ελκυστική.

Το πρώτο αλλά και απαραίτητο βήμα της περιποίησης του δέρματος είναι ο καθαρισμός του. Κανένα καλλυντικό, όσο ποιοτικό κι αν είναι, δεν θα δράσει αν εφαρμοσθεί πάνω σε ένα ακάθαρτο δέρμα.  Για τον λόγο αυτό χρησιμοποιούμε το

Αloe fleur de iouvence Exfoliating Cleanser: καθαριστικό για όλους τους τύπους , ιδιαίτερα καλό για τον καθαρισμό του λιπαρού δέρματος. Το χρησιμοποιούμε απαραίτητα πρωΐ και βράδυ.

R3 Factor: το συγκεκριμένο προϊόν, εκτός από το σταθεροποιημένο ζελέ αλόης και τις βιταμίνες Α-Β, περιέχει οξέα φρούτων( άλφα υδρόξυ οξέα-ΑΗΑ) που προέρχονται από φυσικές φυτικές πηγές και είναι το γλυκολικό, τρυγικό, κιτρικό, μηλικό οξύ.

Τα οξέα φρούτων χρησιμοποιούνται για την ανάπλαση της επιδερμίδας και λόγω του μικρού τους μοριακού βάρους μπορούν να εισχωρήσουν σε βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας και να την ανανεώσουν. Βοηθούν στην αύξηση της διαπερατότητας του δέρματος, και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την καλύτερη διείσδυση των προϊόντων που θα εφαρμοσθούν από πάνω. Τα ΑΗΑ επίσης έχουν και απολεπιστική δράση.

Από τα παραπάνω βγαίνει το συμπέρασμα ότι το R3 Factor μπορεί να χρησιμοποιηθεί απ' όλους τους τύπους δέρματος για να ανανεώσει, να διατηρήσει και να αποκαταστήσει την επιδερμίδα. Πολύ καλό για τα λιπαρά δέρματα γιατί εξισορροπεί την λιπα-ρότητα, αλλά και.για τα σημάδια της ακμής.
Έχει αντιρυτιδική δράση( R3 Factor- Alpha-E Factor) και βοηθά τον αποχρωματισμό των πανάδων σε συνδυασμό με την Forever Epiblanc . Ο συνδυασμός R3 Factor και Firming Foundation Lotion βοηθά στη σύσφιξη της επιδερμίδας. Προσοχή: τους καλοκαιρινούς μήνες χρησιμοποιούμε αντιηλιακό πάνω από το Ρ3 Factor.

Forever Alpha-E Factor: πολυβιταμινούχο προϊόν που δρα κατά των ελευθέρων ριζών, οι οποίες προκαλούν την γήρανση της επιδερμίδας. Έχει αντιοξειδωτική δράση και θρέφει το δέρμα. Ιδανικό για τα ξηρά και αφυδατωμένα δέρματα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί απ' όλους τους τύπους δέρματος γιατί δρα σαν προϊόν πρόληψης κατά των ρυτίδων. 

Πολύ καλό για τα ώριμα δέρματα. Χρησιμοποιείται κάτω από όλες τις κρέμες της Forever . Προσοχή: στα πολύ λιπαρά δέρματα χρησιμοποιούμε μικρή ποσότητα.
 
Forever Alluring Eyes: η κρέμα ματιών είναι ένα προϊόν που είναι απαραίτητο για όλους τους τύπους δέρματος όλες τις εποχές του χρόνου. Άλλωστε είναι γνωστό σε όλους ότι στην περιοχή των ματιών εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια της γήρανσης, αλλά και οι ρυτίδες έκφρασης.

Μπαίνει σαν προϊόν πρόληψης στις νεανικές επιδερμίδες και σαν προϊόν θεραπείας στις ώριμες επιδερμίδες. Ανακουφίζει τα κουρασμένα μάτια από οιδήματα και απαλύνει τους μαύρους κύκλους. 
H Alluring Eyes κρατά καλά ενυδατωμένη την περιοχή γύρω από τα μάτια ώστε να καθυστερεί την εμφάνιση ρυτίδων.
 
Forever Marine Mask: αυτή είναι μια πολύ ενυδατική μάσκα γιατί περιέχει θαλάσσια εκχυλίσματα. Έχει διαπιστωθεί, μετά από εργαστηριακές έρευνες, ότι το θαλασσινό νερό περιέχει συστατικά όμοια με το πλάσμα του αίματος. Έτσι το δέρμα τραβά όλα τα συστατικά της μάσκας γιατί τα αναγνωρίζει σαν δικά του. Με αυτό τον τρόπο έχουμε βαθιά ενυδάτωση του δέρματος και σε συνδυασμό με την αλόη ακόμα βαθύτερη δράση.

Ιδανική για όλους τους τύπους , πολύ καλή για τα αφυδατωμένα δέρματα. Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, κάτω από την μάσκα μπορούμε να βάλουμε στο δέρμα το R3 Factor ή το Alpha-E factor. Βοηθά την ενυδάτωση και την θωράκιση της επιδερμίδας μετά από την έκθεση στον ήλιο τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ας περιγράψουμε τώρα με τα παραπάνω προϊόντα μια ολοκληρωμένη περιποίηση του προσώπου.
• Καθαρισμός επιδερμίδας Aloe Fleur de jounence Exfoliating Cleanser.
• Ενυδάτωση, αποσυμφόρηση , αντιρυτιδική δράση στην περιοχή των ματιών Alluring Eyes.
• Ανανέωση, ανάπλαση, ενυδάτωση R3 Factor.
• Θρέψη, αντιοξείδωση, αντιγήρανση ΑΙpha- E factor
• Βαθιά ενυδάτωση, τόνωση, φρεσκάδα με την μάσκα Marine mask


01

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ
02

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ
03

ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗCopyright© 2014 aloe-vera-forever.gr - Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος