Πληροφορίες για την αλόη φυτό - θαύμα.

www.aloe-vera-forever.gr

Πού κάνει καλό η Aloe Vera;

Η Αλόη Βέρα χάρη στην περιεκτικότητά της σε θρεπτικά συστατικά και τις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες, βοηθά κατ’ αρχήν στην πρόληψη των τραυματισμών στους επιθήλιους ιστούς και έπειτα στη γρήγορη επούλωση τους, αν τραυματιστούν.

Τα αντιοξειδωτικά πολεμούν τις «ελεύθερες ρίζες», της ασταθείς ενώσεις που δημιουργεί ο μεταβολισμός μας και βρίσκονται στους περιβαλλοντικούς παράγοντες μόλυνσης. Οι ελεύθερες ρίζες θεωρούνται υπεύθυνες για την πρόκληση διαφόρων προβλημάτων στον οργανισμό και την επιτάχυνση της διαδικασίας της γήρανσης.

Το επιθήλιο είναι ένα στρώμα κυττάρων που καλύπτει το σώμα ή επενδύει μια κοιλότητα που συνδέεται μαζί του. Το μεγαλύτερο επιθήλιο είναι το δέρμα μας, αλλά αφορά και σε άλλα σημεία του οργανισμού μας.

 Πως κάνει καλό η Aloe Vera;

Η φυσική αντιφλεγμονώδης και αντιμικροβιακή δράση της Αλόης Βέρα συνδυάζεται με τα θρεπτικά της συστατικά, για να υποβοηθήσει στην αντιμετώπιση/βελτίωση διαφόρων προβλημάτων.
Οι περισσότεροι άνθρωποι που χρησιμοποιούν Αλόη αναφέρουν μια γενική αίσθηση ευεξίας. Οι πιο πολλοί δηλώνουν πως τους κάνει πιο ήρεμους και με λιγότερο άγχος.
Αυτή η δήλωση σχετίζεται με την ενισχυτική επίδραση της Αλόης στο ανοσοποιητικό σύστημα, το οποίο εναρμονίζεται και λειτουργεί πιο ομαλά, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο το σώμα μας απέναντι στις εξωτερικές επιθέσεις.

 Συμπερασματικά:

Η Αλόη Βέρα δεν επιδρά "μαγικά" στον οργανισμό. Ενεργεί στον επιθήλιο ιστό και το ανοσοποιητικό σύστημα. Αυτό υποστηρίζεται από πάρα πολλές ανέκδοτες αποδείξεις, καθώς πολλές χιλιάδες ανθρώπων ανά τους αιώνες έχουν αναφέρει οφέλη της Αλόης σε ποικίλες περιπτώσεις.
Η Αλόη Βέρα έχει συνεπώς επικουρικό χαρακτήρα. Είναι πολύ σημαντικό, οι άνθρωποι να συμβουλεύονται το γιατρό τους όταν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας.

          Γιατί Aloe Vera της Forever Living Products;

  •  Η Αλόη Βέρα είναι το βασικό συστατικό των προϊόντων. Δεν προστίθενται μερικές σταγόνες Αλόης, αλλά η παρασκευή       ξεκινά με 100% αγνό εσωτερικό ζελέ του φυτού, και μετά συνδυάζονται τα άλλα συστατικά που χρειάζονται.
  • Χρησιμοποιείται μόνο το εσωτερικό ζελέ και όχι ολόκληρο το φύλλο. Έτσι, δε χρειάζεται να φιλτραριστεί και γι’ αυτό              διατηρείται η φυσική ισορροπία των θρεπτικών συστατικών της Αλόης ανέπαφη και αναλλοίωτη.
  • Το Σταθεροποιημένο ζελέ Αλόης Βέρα της έχει αναγνωριστεί ως το «ουσιαστικά πανομοιότυπο»* με το ακατέργαστο ζελέ, που βρίσκεται στο φύλλο. Με άλλα λόγια, χρησιμοποιώντας τα προϊόντα με Αλόη Βέρα της F.L.P., είναι σαν να ανοίγετε το φύλλο και να παίρνετε φρέσκο και αναλλοίωτο το ζελέ. 
  • Ολόκληρη η διαδικασία ελέγχεται απόλυτα, από την παραγωγή έως και τη διανομή των προϊόντων Αλόης. 
  • Η ανακυκλώσιμη συσκευασία των Χυμών Αλόης Βέρα της Forever, με τρία στρώματα προστατευτικού υλικού, διατηρεί αναλλοίωτη την Αλόη, ώστε να παραμένει το προϊόν σε άριστη κατάσταση, όπως ακριβώς όταν σφραγίστηκε στο εργοστάσιο.  

Η σοφία της φύσης

Η φύση μας έχει δώσει πάρα πολλά δώρα. Η επιστήμη μας βοηθά να τα εκμεταλλευτούμε στο έπακρο. Η Forever Living απασχολεί κορυφαίους επιστήμονες στον τομέα της ανάπτυξης προϊόντων. Χάρη στην αφοσίωσή τους, η Forever Living σας προσφέρει προϊόντα που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού, όπως τον χυμό Freedom, την οδοντόκρεμα και τα καλλυντικά προϊόντα αντιγήρανσης της σειράς Sonya.

Όσον αφορά την αλόη, οι επικεφαλής επιστήμονες μας εγγυώνται ότι λαμβάνετε το φρεσκότερο και ισχυρότερο προϊόν. Οι διαδικασίες καλλιέργειας και σταθεροποίησης διατηρούν την αλόη φρέσκια ώστε να σας δίνει τα μέγιστα οφέλη. 
Δείτε την Σφραγίδα του Διεθνούς Επιστημονικού Συμβουλίου της Αλόης.

Βίντεο YouTube

  
Aloe Vera science
PDF Τιμοκατάλογος λιανικής 
Προϊόντων 2018 / 19
( PDF ) Έντυπο Άθληση  
΄Eλεγχος βάρους! 

Επιχειρηματική
Ευκαιρία 


01

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ
02

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ
03

ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗCopyright© 2018 aloe-vera-forever.gr - Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος