22 Σημεία ενός καλού Συστήματος Δικτυακού Marketing aloe vera!

                                                      
                               22 Σημεία ενός καλού Συστήματος Δικτυακού Marketing aloe vera! 

https://sites.google.com/a/aloe-vera-forever.gr/aloe-vera-forever/home/join-flp/10-Signs-of-a-Good-Web-Marketing-System/%CE%94%CE%B9%CE%BA%CF%84%CF%85%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%8D%20Marketing%20aloe%20vera.jpg?attredirects=0

Ο χρόνος σας είναι η ζωή σας. Σπαταλώντας το χρόνο σας, σπαταλάτε τη ζωή σας. Η λήψη των καλών αποφάσεων σημαίνει αξιολόγηση των γεγονότων. Η προσπάθεια αξίζει τον κόπο, σας εξοικονομεί χρόνο και χρήματα με την εξάλειψη των κακών επιλογών και την εύρεση των νικητών.
 1. Ποιοτικά Προϊόντα : 
  Mια καλή σειρά προϊόντων είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία που κάνει μια επιχείρηση να διαφέρει από τις άλλες. Είναι δύσκολο να είσαι αξιόπιστος, όταν την ίδια στιγμή που πουλάς φίλτρα νερού, πουλάς και παπούτσια. Μια εταιρεία πρέπει να έχει ποιοτικά προϊόντα που διατηρούν την φήμη τους ανεξάρτητα από την τιμή τους ή τα κίνητρα με τα οποία προσφέρονται. Ψάξτε για τον αποδεδειγμένο ηγέτη της αγοράς.
 2. Όχι Προσπεράσματα: Κανένας από το δίκτυό σου δεν θα μπορέσει ποτέ να σε ξεπεράσει, και να βρεθεί σε υψηλότερο επίπεδο από εσένα. Αν κάποιος Συνεργάτης του δικτύου σου κάνει πολλές αγορές, τότε αυτόματα ανεβάζουν κι εσένα στο επόμενο επίπεδο. Ψάξτε για εκείνο το Σύστημα Marketing που έχει φτιαχτεί για να επιβραβεύει εκείνους που βάζουν στην ομάδα τους ανερχόμενα αστέρια.
 3. Απόδοση Μπόνους στη Λιανική Τιμή του Προϊόντος : Τα Μπόνους πρέπει να βασίζονται στις λιανικές τιμές των προϊόντων και όχι στην χονδρική τιμή που αγοράζουν οι Συνεργάτες. Αυτό σημαίνει περισσότερα χρήματα στον Συνεργάτη.
 4. 5 χρόνια Ελάχιστη Εμπειρία στο Χώρο : Ένα καλά καθιερωμένο Σύστημα Δικτυακού Marketing θα πρέπει να έχει εμπειρία τουλάχιστον πέντε χρόνων και σταθερή ανάπτυξη κατά τη διάρκεια λειτουργίας της. Ένα καλά στημένο MLM θα αντέξει τους πρώτους κρίσιμους 18 μήνες, με σταθερή διοίκηση, και δυνατό Σύστημα Marketing, δυναμικούς συνεργάτες και ποιοτικά προϊόντα.
 5. Πολλαπλές Ευκαιρίες για Αύξηση Εισοδήματος : Mαζί με τις ποικίλες ευκαιρίες αύξησης εισοδήματος που προσφέρονται στον συνεργάτη, υπάρχει ακόμα και το πλεονέκτημα ότι μπορείς να δουλεύεις λίγες ώρες (μερική απασχόληση) ή πλήρες ωράριο ακόμα και από το σπίτι. Βασικό πλεονέκτημα για όσους ασχολούνται με το Δικτυακό Marketing, είναι το γεγονός ότι μπορείτε να πολλαπλασιάσετε τις ευκαιρίες για να βγάλετε περισσότερα χρήματα. Καθώς ψάχνετε για ένα καλό MLM, κοιτάξτε να προσφέρει το δικαίωμα για πρόσθετα μπόνους, όπως και αυτό από την συμμετοχή στα κέρδη (profit share), μπόνους ηγεσίας κίνητρα (αυτοκινήτου, ταξίδια κλπ.). 
 6. Καταναλωτικά Προϊόντα : Προϊόντα που καταναλώνονται εύκολα και καθημερινά, είναι ιδανικά για μια δικτυακή επιχείρηση, αφού εύκολα μπορείτε να δημιουργήσετε πιστούς πελάτες που θέλουν να αγοράζουν συστηματικά αυτά τα προϊόντα. Ευχαριστημένοι και τακτικοί πελάτες, είναι η βάση για μια επιτυχημένη επιχείρηση στο Δικτυακό Marketing. Και αυτό μπορεί μόνο να βασιστεί πάνω σε ποιοτικά προϊόντα. Για παράδειγμα, είναι πολύ δύσκολο να εκπροσωπείς μια εταιρεία που πουλάει συναγερμούς για το σπίτι.
 7. Δίκτυο Εκτεταμένης Υποστήριξης : Ένα δίκτυο εκτεταμένης υποστήριξης παίζει πολύ κρίσιμο ρόλο στην επιτυχία της επιχείρησης με MLM. Αυτό σημαίνει, καλή εξυπηρέτηση συνεργατών, εκπαιδευτικά σεμινάρια, επιπλέον κίνητρα ή γενικότερα, ευκαιρίες για καλύτερη ανάπτυξη της επιχείρησής του. Η δική σας επιτυχία αντιπροσωπεύει την επιτυχία της εταιρείας, επομένως, το σύστημα υποστήριξης θα πρέπει να βασίζεται σε αυτή την ιδέα.
 8. Διεθνής Παρουσία : Μια εταιρεία που λειτουργεί σε παγκόσμιο επίπεδο, (158 χώρες )δείχνει ανάπτυξη, αξιοπιστία και ποιοτικά προϊόντα. Αυτό οφείλεται και στην τεράστια πείρα από το 1978) της εταιρείας στο χώρο. Οι περισσότερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται διεθνώς έχουν επιδείξει σταθερότητα και έχουν αποκτήσει πλούσια εμπειρία. Σου δίνει την δυνατότητα να αναπτυχτείς και να δικτυωθείς σε όλες τις χώρες Συμμετοχή στο profit, με μηδενικό σχεδόν κόστος.
 9. Επιβεβαιωμένη οικονομική σταθερότητα: Εφόσον υπάρχει κλείδωμα του επιπέδου στο οποίο ανεβαίνεις μια φορά στη ζωή σου, κλειδώνεις και το ποσοστό με το οποίο θα πληρώνεσαι εφ όρου ζωής. Δεν χρειάζεται να πραγματοποιείς κάθε μήνα το τζίρο με τον οποίο έφθασες στο επίπεδο π.χ του μάνατζερ για να πληρώνεσαι σαν μάνατζερ. Είτε 120 cc κάνεις είτε 20 cc πάλι θα πληρωθείς με 25,5 % επί της λιανικής τιμής του τζίρου του δικτύου σου.
 10. Δεν πληρώνουμε εγγραφές και συνδρομές: Για να διατηρούμε τον κωδικό μας η την συμμετοχή μας στην εταιρεία . Δεν υπάρχουν υποχρεωτικές αγορές ανα μήνα η ανα έτος. 
 11. Δίμηνοι στόχοι: Δ

  ιότι τα ανεβάσματα

   μπορού

  ν να γίνουνε σε δυο συνεχόμενους μήνες.


 12. 37 χρόνια παρουσία στο χώρο της : Και μάλιστα σε 158 χώρες. Όπου πάει αγοράζει τα κτίρια και εδραιώνεται. Σημαντικό να υπάρχει η εταιρεία στη χώρα όπου εργάζεσαι.

 13. Καλή υποδομή με γραφεία και καταστήματα : Στην Ελλάδα Θεσσαλονίκη & Αθήνα - Κύπρο & σε 158 άλλες χώρες.
 14. Kαι επιστημονική κατάρτιση: Από διακεκριμένους επιστήμονες
 15. Πληρωνόμαστε για τις προσωπικές μας αγορές :
 16. Κίνητρο αυτοκινήτου: Για 36 μήνες πληρώνεσαι επιπλέον από 400 έως 800 ευρώ μέχρι 7 φορές στη ζωή σου και αγοράζεις ότι θέλεις στο όνομα σου
 17. Κέρδος στη λιανική πώληση - μπόνους : 43% & Επιπλέον, θα λάβετε μπόνους (χρήματα) από 7 έως και 25,5% σύνολο 68,5% ανάλογα το επίπεδο από τις προσωπικές σας αγορές και από τις αγορές των νέων Συνεργατών που εγγράφετε στην Εταιρεία και που τους βοηθάτε να αναπτύξουν τις πωλήσεις τους.
 18. Κέρδη από manager: 1ης γενιάς 6%=8,5% 2ης γενιάς 3%=4,5% 3ης γενιάς 2%=3,5% επί του τζίρου της λιανικής του καθενός. Μετά από 9 manager κ.λ.π
 19. Πληρωμή: Κάθε 15 του μήνα.
 20. Σταθερές τιμές: Προϊόντων εδώ και 18 χρόνια 
 21. Το σύστημα είναι κληρονομήσιμο: Στα παιδιά μας 
 22. Η forever δεν εμπλέκεται : Με χρηματιστήρια Με γραμμάτια & επιταγές .
 PDF Νέος Τιμοκατάλογος λιανικής 
Προϊόντων  / 2018 - 19


( PDF ) Έντυπο Άθληση  
΄Eλεγχος βάρους!
Επιχειρηματική
Ευκαιρία 


https://sites.google.com/a/aloe-vera-forever.gr/aloe-vera-forever/home/Energy-Boosting-Products/business_opportunity_AVF.jpg

01

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ
02

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ
03

ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗCopyright© 2018 aloe-vera-forever.gr - Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος