Αφεντικό του εαυτού σας

Επιτυχία        
                         
Όταν ο Rex Maughan δημιούργησε την Forever Living Products, γνώριζε πως η επιτυχία της εταιρείας εξαρτιόταν κυρίως από δύο παράγοντες, την προσφορά προϊόντων ποιότητας σε λογικές τιμές και την παροχή μιας αξιόπιστης, επικερδούς επιχειρηματικής ευκαιρίας σε ανθρώπους όπως εσείς.

Από τη στιγμή που κάθε επιχείρηση στηρίζεται πάνω σε ένα δίκτυο προμηθευτών, παραγωγών και Συνεργατών, κάθε δυσκολία σε αυτή την αλυσίδα επηρεάζει το τελικό προϊόν. Εάν ένας προμηθευτής αύξανε τις τιμές του, η Forever Living θα αναγκαζόταν να αυξήσει τις τιμές της ή να υποφέρει από σημαντικές απώλειες.

Ο Rex γνώριζε πως η Forever Living δεν θα επιθυμούσε να βασίζεται πάνω σε τρίτους παράγοντες για να αποδώσουν το είδος της ποιότητας που απαιτούσε. Έτσι, η Forever Living διασφάλισε τις δικές της φυτείες αλόης, εγκαταστάσεις παραγωγής και συσκευασίας, καθώς και αποθηκευτικές εγκαταστάσεις, εξαλείφοντας την ανάγκη εξάρτησης από τρίτους παράγοντες.

Ποιότητα, Σε Κάθε Βήμα της Διαδρομής

Αυτή η σοφή στρατηγική προσφέρει στη Forever Living Products τη δυνατότητα να ελέγξει την ποιότητα και το κόστος σε όλη τη διαδικασία – ξεκινώντας με ακατέργαστα υλικά και ολοκληρώνοντας με τα προϊόντα που απολαμβάνετε. Η Forever Living είναι προστατευμένη από αστρονομικές τιμές και οικονομικούς αγώνες.

Είναι τελείως ανεξάρτητη.
Η Forever Living είναι μια σταθερή εταιρεία με ένα αποδεδειγμένο ιστορικό ανάπτυξης και κέρδους. Καμία άλλη επιχειρηματική ευκαιρία δεν είναι σαν αυτή.
Είναι επιτυχημένη.
Είναι σταθερή.

Είναι η μοναδική επιχειρηματική ευκαιρία που σας προσφέρει αξιοπιστία πέρα ως πέρα, η μοναδική επιχείρηση που διαφυλάσσει την επιτυχία σας σαν να ήταν δική της.

Περισσότερος Χρόνος Για Όσα Πραγματικά Αξίζουν


            


Η Forever Living επιτέλους κάνει εφικτή τη δυνατότητα να αποκτήσετε τη δική σας επιχείρηση. Θα είστε αφεντικό του εαυτού σας, θα ελέγχετε το πρόγραμμα και το χρόνο σας. Θα απολαμβάνετε επιπλέον εισόδημα και θα είστε στο δρόμο για την οικονομική σας ελευθερία.

Η Forever Living με τα αποκλειστικά της προϊόντα για την υγεία και την ομορφιά και την αποδεδειγμένα επιτυχημένη επιχειρηματική ευκαιρία, είναι ακριβώς αυτό που αναζητούν εκατομμύρια ανθρώπων για περισσότερη υγεία και οικονομική ασφάλεια. Βγάζετε χρήματα, ενώ απλά μοιράζεστε αυτό το όνειρο με τους γύρω σας.

Τα πάντα γύρω από την επιχειρηματική ευκαιρία της Forever Living  σας βοηθούν να χτίσετε  μια στερεή, σταθερή επιχείρηση. Από τα αποκλειστικά μας καταναλώσιμα προϊόντα μέχρι τις τακτικές παρουσιάσεις της επιχειρηματικής ευκαιρίας, είστε έτοιμοι για την επιτυχία. Φέρτε το πάθος σας στο απλό και αποδεδειγμένα επιτυχημένο επιχειρηματικό μας σχέδιο και θα ανακαλύψετε τον πλούτο και την ελευθερία που πάντα επιθυμούσατε.


 Θέλεις περισσότερες πληροφορίες;

( PDF ) Τιμοκατάλογος λιανικής 
Προϊόντων 2018 / 19

( PDF ) Έντυπο Άθληση  
΄Eλεγχος βάρους!01

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ
02

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ
03

ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗCopyright© 2018 aloe-vera-forever.gr - Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος