'Οραμα και καρδιά

Rex Maughan: Όραμα και Καρδιά

Rex Maughan, CEO of Forever Living Products

 

 

Στην κορυφή της  Forever Living Products βρίσκεται ο Rex Maughan.

Ένας αυτοδημιούργητος άνδρας με κατεύθυνση και όραμα να επιτύχει, ο Rex δημιούργησε και συνεχίζει να διευθύνει μια εταιρεία μοναδική πάνω στη γη, μια εταιρεία που αλλάζει τις ζωές των ανθρώπων μέσα από τα καταπληκτικά προϊόντα της και την σταθερή επιχειρηματική της ευκαιρία

Μόρφωση και Εμπειρία

Μετά την αποφοίτησή του από το University's School of Business της πολιτείας της Αριζόνας, ο Rex επέκτεινε τους επιχειρηματικούς του ορίζοντες εργαζόμενος ως Γενικός Διευθυντής για την Mayer Central Building, σαν Αντιπρόεδρος για την Del Webb Corporation και σαν Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος για την εταιρεία Del E. Webb Realty & Management.

Ο Rex είναι ένας Πιστοποιημένος Property Manager και έχει ολοκληρώσει μεταπτυχιακή εκτενής εργασία σε τομείς όπως η ακίνητη περιουσία, η φορολογία, ο έλεγχος, η ενοποίηση και οι συγχωνεύσεις. Τιμήθηκε με το βαθμό του Doctor of Humane Letters από το κρατικό πανεπιστήμιο της Αριζόνας, τιμητική διάκριση, σε αναγνώριση των εξαιρετικών επιτευγμάτων της οικονομικής του δραστηριότητας και της σημαντικής συνεισφοράς του στην κοινωνία.Εμπειρία και νέες ιδέες !


Forever Living Product

Η Forever Living Products αποτελεί την κορυφαία εταιρεία, ικανή να αλλάξει τις ζωές των ανθρώπων.
Πίσω από αυτή την εταιρεία υπάρχουν κάποιοι καταπληκτικοί ηγέτες που την ωθούν στην εξέλιξη.
Έχοντας χρόνια εμπειρίας και ρηξικέλευθες νέες ιδέες, διοικούν αυτήν την εταιρεία των δύο δισεκατομμυρίων προς μια επιτυχία πέρα από κάθε φαντασία.

Rex Maughan, CEO of Forever Living Products.
Το πάθος του Rex ήταν αυτό που τον ενέπνευσε να ιδρύσει την Forever Living Products το 1978. Διαθέτει Πτυχίο Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο της Πολιτείας της Αριζόνας και πάνω από 40 χρόνια πείρας και ηγεσίας. 

Το όραμα του ήταν αυτό που μετέτρεψε την Forever Living Products από μια έξυπνη ιδέα σε μια παγκόσμια επιχείρηση που εμπλουτίζει τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων.

Rex Maughan

Διευθύνων Σύμβουλος & CEO


Gregg Maughan, President of Forever Living Products.
Ο νεότερος γιος του Rex Maughan, ο Gregg, διοικεί την Forever Living Products σαν Πρόεδρος. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Πολιτείας της Αριζόνας και μιλά άπταιστα ισπανικά. 

Ξεκίνησε την καριέρα του με την Forever πριν από 20 χρόνια, ξεκινώντας από το τμήμα παραγγελιών. Έχει εργασθεί στα περισσότερα τμήματα της εταιρείας και έχει αποδείξει πως διαθέτει αφοσίωση και επιμονή ώστε να συνεχίσει επάξια την κληρονομιά της σταθερότητας, της ανάπτυξης  και της υποστήριξης των άλλων ανθρώπων που χαρακτηρίζουν τη Forever.

Gregg Maughan

Πρόεδρος


Rjay Lloyd, CFO of Forever Living Products.
Ο “R” προσδίδει ένα επίπεδο εμπειρογνωμοσύνης στην Forever Living Products. Είναι ένας μορφωμένος δικηγόρος και ένας CPA. 

Το επίπεδο της επιμέλειας του και η προσοχή που δίνει στη λεπτομέρεια έχουν κατευθύνει την Forever Living στο τρέχον επίπεδο της επιτυχίας και της σταθερότητας. 
Μαζί με την άριστη εκπαίδευσή του και την εμπειρία του, ο R διαθέτει υψηλή την αίσθηση του ενστίκτου που έχει ωφελήσει  την Forever Living για αρκετά χρόνια.

Rjay Lloyd

Αντιπρόεδρος Δ.Σ. & Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών


Navaz Ghaswala, Executive Vice President of Forever Living Products.
Η Navaz είναι στην Forever Living Products από την αρχή της. Το 1978 αναγνώρισε τις δυνατότητες αυτής της ιδέας και είχε πίστη σε αυτό από τότε και έπειτα.

Η Navaz διαθέτει ένα μεγάλο διεθνές υπόβαθρο. Σπούδασε στο Πακιστάν και είναι πολύγλωσση. Έχει αφιερώσει τις ικανότητες της και τον καταπληκτικό τρόπο εργασίας της στην Forever Living Products για πάνω από 30 χρόνια.

Navaz Ghaswala

Εκτελεστική Αντιπρόεδρος
( PDF ) Τιμοκατάλογος λιανικής 
Προϊόντων 2018 / 19

( PDF ) Έντυπο Άθληση  
΄Eλεγχος βάρους!01

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ
02

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ
03

ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗCopyright© 2018 aloe-vera-forever.gr - Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος