Aloe vera forever ( Δικτυακό μάρκετινγκ, Mύθος ή Aλήθεια; )

Τι είναι το δικτυακό Marketing;
(Πολυεπίπεδο Marketing, Multi Level Marketing-MLM ή Network Marketing)

Είναι μια μέθοδος διάθεσης προϊόντων γρήγορη, αποτελεσματική, και πολύ προσοδοφόρα, τόσο για τον Βιομήχανο ή Έμπορο, όσο και για τους Ελεύθερους Επιτηδευματίες, που αποφασίζουν να συμβάλλουν στην ''προώθηση''των προϊόντων.

Είναι μια μέθοδος που εξασφαλίζει υψηλό εισόδημα μέσω ΄΄προώθησης΄΄ προϊόντων και εκπαίδευσης άλλων ατόμων, που επιθυμούν να συμβάλλουν στην προώθηση προϊόντων και στην εκπαίδευση άλλων ατόμων, που μέσω προώθησης προϊόντων και εκπαίδευσης άλλων ατόμων, εξασφαλίζουν κι αυτοί υψηλό εισόδημα, κλπ.

Κύρια χαρακτηριστικά της Νέας αυτής Μεθόδου είναι:
  1. Δεν απαιτείται να διαθέσεις Κεφάλαια, για ν' αρχίσεις την MLM επιχείρησή σου.
  2. Δεν απαιτείται να εργάζεσαι με συγκεκριμένο ωράριο ή συγκεκριμένες ώρες κάθε μέρα ή κάθε βδομάδα
  3. Δραστηριοποιείσαι όποτε θέλεις, αν θέλεις, κι όσο θέλεις εσύ!
  4. Δεν είσαι Υπάλληλος της Εταιρείας. Είσαι αυτοαπασχολούμενος.
  5. Δεν αμοίβεσαι με μισθό ή μεροκάματο, αλλά δικαιούσαι να παίρνεις Ποσοστά και μπόνους , που λογαριάζονται κάθε μήνα από το σύνολο των Αγορών που έκαναν όλα τα μέλη της προσωπικής σου ομάδας συνεργατών. Συνάδελφοι -στην Ελλάδα- έχουν ήδη φτάσει 6000-25000€ σε μηνιαίες αποδοχές 
  6. Δεν χρειάζεται να βγαίνεις και να κάνεις πωλήσεις πόρτα -πόρτα.
  7. Δική σας Επιχείρηση με Βάση το Σπίτι Σας με Ελάχιστο Ρίσκο και Αμέτρητες Δυνατότητες Κέρδους.
Η Forever Living Products είναι δομημένη ως μια εταιρεία πολυεπίπεδου marketing, που διαφορετικά αναφέρεται και ως εταιρεία με δομή 'MLM.' Αυτή η δομή είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να είστε εσείς η δύναμη της προώθησης των προϊόντων μας και της πώλησής τους. Αντί να ξοδέψετε χιλιάδες ευρώ στις παραδοσιακές μεθόδους διαφήμισης, σας αμείβουμε για να μοιραστείτε την ευκαιρία της Forever Living Products με άλλους ανθρώπους. Αυτή η MLM δομή σας προσφέρει αμέτρητα πλεονεκτήματα που οι παραδοσιακού τύπου επιχειρήσεις δεν μπορούν να συναγωνισθούν.

Αποκτήστε τη Δική Σας Επιχείρηση

Είστε κυρίαρχοι της δικής σας ζωής. Αντί να κάνετε τον εργοδότη σας πλούσιο, όλα τα αποτελέσματα της δουλειάς σας θα ωφελούν εσάς. Θα απολαύσετε την ελευθερία και την ευελιξία του να έχετε τη δική σας επιχείρηση..
Multi-level marketing network

Ελάχιστο Ρίσκο και Χωρίς Υψηλά Έξοδα

Οι παραδοσιακές επιχειρήσεις κοστίζουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ για να δημιουργηθούν, τις περισσότερες φορές χρειάζεται και να πάρετε δάνειο από την τράπεζα το οποίο θα περάσουν δεκαετίες για να το ξεπληρώσετε. Ξεκινώντας τη δική σας Forever επιχείρηση με βάση το σπίτι σας θα σας κοστίσει λίγα ευρώ. Δεν χρειάζεται να προσλάβετε υπαλλήλους. Δεν χρειάζεται να προσφέρετε τα κέρδη σας. Δεν χρειάζεται να υποβληθείτε σε τεράστια έξοδα. Είναι επιτέλους εφικτό να αποκτήσετε τη δική σας επιχείρηση

Χωρίς Όριο Ανώτατου Εισοδήματος.

Τα παραδοσιακά εταιρικά επαγγέλματα βάζουν κάποιο ανώτατο όριο στο ύψος του μισθού που μπορείτε να λάβετε, ανάλογα με τα πρότυπα της αγοράς. Με την Forever Living, δεν υπάρχει όριο στο εισόδημα που μπορείτε να κερδίσετε. Όσο πιο σκληρά εργάζεστε, τόσα περισσότερα χρήματα κερδίζετε.

Υπολειμματικό Εισόδημα.

Ίσως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα που προσφέρει η στρατηγική του πολυεπίπεδου πλάνου marketing μας είναι ότι προσφέρει εισόδημα μακράς διάρκειας. Θα έχετε πάντα κέρδος από τους Συνεργάτες που συστήνετε στην Forever Living , απολαμβάνοντας συνεχώς τα οφέλη από τη σκληρή σας εργασία.

Σχεδιάσαμε την Forever Living με γνώμονα τη δική σας επιτυχία. Με τη Forever έχετε ελάχιστο ρίσκο και απεριόριστες δυνατότητες. Αυτό που χρειάζεστε εσείς για να πετύχετε μια οικονομική άνεση που μέχρι τώρα θεωρούσατε απίθανη είναι μόνο είναι το πάθος για την επιτυχία. 

Ελάτε μαζί μας…

για ένα καλύτερο μέλλον


 

 PDF Τιμοκατάλογος λιανικής 
Προϊόντων 2018 / 2019

Πακέτο Έντυπο οδηγιών  
χρήσης έλεγχος βάρους!
Επιχειρηματική
Ευκαιρία 

https://sites.google.com/a/aloe-vera-forever.gr/aloe-vera-forever/home/Energy-Boosting-Products/business_opportunity_AVF.jpg

01

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ
02

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ
03

ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗCopyright© 2019 aloe-vera-forever.gr - Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος
Υποσελίδες (1): ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ