Για ποιο λόγο να επιλεξετε τη forever;

Γιατί να Γίνετε Συνεργάτης της Forever Living Products;
Η Forever Living Products αποτελεί μια εταιρεία διαφορετικού τύπου, μια εταιρεία η οποία παρέχει σε κάθε άνθρωπο μια καλύτερη ποιότητα ζωής μέσω  καινοτόμων προϊόντων ευεξίας και μιας ασυναγώνιστης οικονομικής ευκαιρίας.


Βίντεο YouTube
Δεν Έχουν Δημιουργηθεί Όλες οι Επιχειρήσεις Με τον Ίδιο Τρόπο
Η Forever Living Products είναι μια εταιρεία με αποδεδειγμένο ιστορικό επιτυχίας που αποδεικνύει την ακεραιότητά της σε κάθε επιχειρηματική απόφαση.

Παρόλο που υπάρχουν και άλλες εταιρείες που ισχυρίζονται πως προσφέρουν παρόμοιες ευκαιρίες, είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσετε ποια είναι τα στοιχεία που κάνουν μια εταιρεία πολυεπίπεδου marketing επιτυχημένη. Αναζητήστε αυτά τα σημαντικά στοιχεία σε μια επιχείρηση:

Ποιοτικά Προϊόντα Καινοτόμα, ποιοτικά προϊόντα που να μιλούν από μόνα τους για την υπεροχή της εταιρείας, παράλληλα με εσάς σαν Συνεργάτη. Αναζητήστε μια εταιρεία – ηγέτη της αγοράς με αποδεδειγμένο ιστορικό επιτυχίας. 


  • Όχι Προσπεράσματα      
Όταν κάποιος που υποστηρίξατε και συστήσατε στην εταιρεία σας, διακριθεί στις πωλήσεις, θα πρέπει να ανταμειφθείτε και εσείς από την εταιρεία, χωρίς αυτή  να σας προσπεράσει.  

Ο Συνεργάτης δεν θα πρέπει να υποβιβάζεται εξαιτίας κάποιας αδράνειάς του στις πωλήσεις. Εφόσον έχετε προαχθεί σε κάποιο επίπεδο, θα πρέπει να μπορείτε να παραμείνετε σε αυτό το επίπεδο για όλη τη ζωή σας και χωρίς να χρειάζονται εξαναγκαστικές αγορές.

  • Η Καταβολή των Αμοιβών Θα Πρέπει Να Γίνεται Βάσει της Λιανική Τιμής των Προϊόντων
Οι αμοιβές που βασίζονται στη λιανική τιμή των προϊόντων σημαίνουν περισσότερα χρήματα για εσάς, τον Συνεργάτη. Αμοιβές που βασίζονται στη χονδρική τιμή των προϊόντων θα πρέπει να αποτελούν αρνητικό παράγοντα για την επιλογή σας.

  • Επιβεβαιωμένη Οικονομική Σταθερότητα
Η σταθερή ανάπτυξη αποτελεί έναν ισχυρό παράγοντα για ένα επιτυχημένο μέλλον. Θα πρέπει να ελέγξετε το διάγραμμα ανάπτυξης και πωλήσεων της εταιρείας
καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής της.


  • Μακροβιότητα της Επιχείρησης
Όσο μεγαλύτερο ιστορικό ύπαρξης έχει μια εταιρεία, τόσο μεγαλύτερη εμπειρία και σταθερότητα διαθέτει. Αναζητήστε μια εταιρεία που να διαθέτει τουλάχιστον 5 χρόνια ανάπτυξης και ισχυρής διοίκησης στο ιστορικό της. Η Forever Living διαθέτει ένα ιστορικό με πάνω από 30 χρόνια επιτυχίας.

  • Πολλαπλές Ευκαιρίες Εισοδήματος
Ένα σημαντικό πλεονέκτημα μιας επιχείρησης Πολυεπίπεδου Δικτυακού Marketing που θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με μια τέτοια εταιρεία, είναι ότι μπορείτε να απολαύσετε πολλαπλές ευκαιρίες εξοικονόμησης κέρδους. Μια καλή εταιρεία θα πρέπει να σας προσφέρει συμμετοχή στα κέρδη, μπόνους ηγεσίας και μπόνους από κίνητρα.

  • Αναλώσιμα Προϊόντα
Μια ενεργή βάση πελατών συνιστά παράγοντας ζωτικής σημασίας για μια επιτυχημένη επιχείρηση που έχει σαν βάση της το σπίτι. Αυτή η βάση μπορεί να δημιουργηθεί μόνο με ποιοτικά αναλώσιμα προϊόντα.

  • Εκτεταμένο Δίκτυο Υποστήριξης
Η επιτυχία σας συνδέεται άμεσα και αντιπροσωπεύει την επιτυχία της επιχείρησης. Μια καλή εταιρεία θα πρέπει να σας προσφέρει εξαιρετική εκπαίδευση,σεμινάρια, κίνητρα και ένα επιτελείο υποστήριξης.

  • Διεθνής Παρουσία
Μια εταιρεία με διεθνή παρουσία επιδεικνύει σταθερότητα, ανάπτυξη και άφθονη εμπειρία στον χώρο.

Ελάτε μαζί μας… 


PDF Τιμοκατάλογος λιανικής 
Προϊόντων 2018 / 19

( PDF ) Έντυπο Άθληση  
΄Eλεγχος βάρους!
Επιχειρηματική
Ευκαιρία 

https://sites.google.com/a/aloe-vera-forever.gr/aloe-vera-forever/home/Energy-Boosting-Products/business_opportunity_AVF.jpg

01

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ
02

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ
03

ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗCopyright© 2018 aloe-vera-forever.gr - Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος