Αρχική‎ > ‎

Το Προφίλ μας

Ιωαννίδης Δημήτρης Φύλο: Άνδρας
Ζώδιο: Ιχθύς
Απασχόληση: Επιχείρηση Δικτυακού Μάρκετινγκ
Τόπος: Θεσσαλονίκη


 
 
Σχετικά με εμάς 

Ονομάζομαι Δημήτριος Ιωαννίδης. Από το 1993 στο κλασικό εμπόριο. Η ειδικότητά μου ηλεκτρονικός ψηφιακών κυκλωμάτων. Οι ώρες που αφιέρωνα ατελείωτες. Καμιά φορά νομίζουμε ότι όταν φεύγουμε από το χώρο που εργαζόμαστε, σταματάει η εργασία μας.
Αυτό είναι ψευδαίσθηση. Η εργασία μας σταματάει, μόνο όταν σταματήσουμε να το έχουμε στο μυαλό μας και αυτό βέβαια είναι πάρα πολύ δύσκολο να το πετύχουμε. Αυτό το βρήκα μόνο στο δικτυακό μάρκετινγκ.
Από την αρχή βέβαια θέλει μία προσπάθεια! Και αναρωτιέμαι υπάρχει κάτι στη ζωή μας που δεν θέλει προσπάθεια; Τα πάντα στη ζωή μας θέλουνε προσπάθεια. Γνώρισα τη Forever Living Products πρίν από 5 χρόνια.
Τότε δημιουργηθήκαν οι συνθήκες, και γνώρισα τη Forever. Από ένα προσωπικό θέμα υγείας που με απασχολούσε για αρκετούς μήνες
Δοκίμασα την οδοντόκρεμα της Forever Living Products και δεν πίστευα στα μάτια μου. Παρά τα εκπληκτικά αποτελέσματα που είχα, δεν πίστευα ότι το θέμα μου λύθηκε μέσα σε μία μόνο εβδομάδα με μία οδοντόκρεμα.
Λόγω του ότι στη ζωή μου είμαι πολύ ανοιχτός αλλά και επιφυλακτικός ταυτοχρόνως, αγόρασα 10 οδοντόκρεμες και τις έδωσα σε 10 ανθρώπους που γνώριζα και είχαν παρόμοια θέματα της στοματικής υγιεινής με το δικό μου.
Το αποτέλεσμα;
Φανταστικό! Εκεί πείστηκα.
Ξεκίνησα δυναμικά και άρχισα να στήνω την επιχείρησή μου. Ακολούθησα πιστά τους κανόνες του δικτυακού μάρκετινγκ και μέσα σε 4 χρόνια δημιούργησα μία εκπληκτική ομάδα, ένα βάθος που δεν έχει δημιουργηθεί ξανά στα χρονικά σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, βοήθησα 12 ανθρώπους να γίνουν managers και να κερδίζουν χρήματα από την επιχείρηση Forever.
Χρήματα; Δεν είναι όμως μόνο τα χρήματα που βγάζουμε! Είναι ο χρόνος που αφιερώνουμε για να βγάλουμε αυτά τα χρήματα. Εκεί είναι όλη η ουσία. 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Σχετικά με εμάς


Ανεξάρτητοι συνεργάτες  Κρήτης

Ονομάζομαι Κυδωνίας Μανώλης και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας γεγονότα της ζωής μου.
Είμαι παντρεμένος με την Κουτσουρουμπη Μαρία μένουμε στο Ρέθυμνο και εργάζομαι σαν μάγειρας. 
Όπως πολλοί άνθρωποι έτσι και εγώ είχα ένα πρόβλημα με τη μέση μου. Πριν απο 5 μήνες γνώρισα τα προϊόντα της FOREVER και αποφάσησα να δοκιμάσω την θερμαντική αλοιφή καθώς και τον αυθεντικό χυμό αλόης που έχει η εταιρεία. Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά !! Δεν είναι όμως μόνο αυτό το υπέροχο. Βλέποντας το μάρκετινγκ της εταιρείας είδα οτι μπορώ να κερδίσω χρήματα κάνοντας χρήση των προϊόντων!!! Αυτη τη στιγμή είμαι στο επίπεδο του supervisor και συνεχίζω για μια καλύτερη ποιότητα ζωής!!!
Τώρα που ξέρετε εσείς τι λέτε;;; ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ;;;01

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ
02

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ
03

ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗCopyright© 2014 aloe-vera-forever.gr - Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος