Νέα Προϊόντα 2017 -18

Σταματήστε την γήρανση & Νικήστε τον χρόνο! 
Ανακαλύψτε τα μυστικά της ζωντάνιας, της ευεξίας και της ευτυχίας.
Γίνετε Μέλος μια φορά τώρα OnLine και αποκτήστε τα αγαπημένα σας προϊόντα Aloe Vera σε - 15% 
Ποτέ άλλοτε δεν είχαν οι άνθρωποι πρόσβαση στα οφέλη και τα θρεπτικά συστατικά της Αλόης σαν να είχαν μόλις κόψει ένα φυτό από το φυτό. Εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο έχουν δει τα οφέλη της Αλόης και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βιώνουμε μεγάλη επιτυχία για σχεδόν 40 χρόνια! Αλλά όπως κάνουν όλες οι καλές εταιρείες,ξέραμε ότι δεν πρέπει να εφησυχάσουμε με την επιτυχία του Forever Aloe Vera Gel και των άλλων προϊόντων έπρεπε να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε,να καινοτομούμε και να προχωρήσουμε σύμφωνα με την αγορά. 
Καθώς οι απαιτήσεις των καταναλωτών και οι τεχνολογίες άλλαξαν,έπρεπε να προσαρμοστούμε για να διασφαλίσουμε ότι θα είμαστε πάντα ο πιο σημαντικός προμηθευτής προϊόντων Aλόης Βέρα και προϊόντων μέλισσας σε όλο τον κόσμο! Όταν έμαθα για πρώτη φορά για τις νέες εξελίξεις στις συσκευασίες που ήταν διαθέσιμες και τη νέα συσκευασία Tetra Pak, ήμουν τόσο ενθουσιασμένος αλλά και ανήσυχος. Δεν ήμουν ανήσυχος επειδή αυτή η νέα τεχνολογία δεν ήταν αρκετά εντυπωσιακή ή δοκιμασμένη, αλλά επειδή και εγώ όπως και πολλοί από τους πελάτες και FBO μας, ήμουν παθιασμένος με αυτό το μικρό κίτρινο μπουκάλι που χρησιμοποιούμε τις τελευταίες δεκαετίες. 
Δεν ήθελα να προβώ σε καμία αλλαγή έως ότου να είμαι 100% σίγουρος ότι θα βελτίωνε τον χυμό Forever Aloe Vera Gel, την εμπειρία των πελατών μας και επίσης θα βοηθούσε να μοιραστούμε τα οφέλη της Αλόης με περισσότερους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Όσο περισσότερο ενημερωνόμουν για την τεχνολογία Tetra Pak και τα πλεονεκτήματά της και όταν είδα τη μακέτα ήμουν πεπεισμένος ότι αυτή θα ήταν μια σημαντική εξέλιξη για την Forever και ένα μεγάλο βήμα προς το μέλλον! Μία συσκευασία που διατηρεί περισσότερα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά της Αλόης με μία αίσθηση φρεσκάδας  υπάρχει κάτι για το οποίο δεν θα έπρεπε να είμαι ενθουσιασμένος; Εξάλλου το περιεχόμενο είναι αυτό που μετράει! Επιπρόσθετα,η συσκευασία αποτελείται από 100% ανακυκλώσιμα υλικά και έχει μια πιο απλοποιημένη διαδικασία παρασκευής,η οποία υποστηρίζει περαιτέρω τη 
δέσμευσή μας να προστατέψουμε το περιβάλλον.

www.aloe-vera-forever.gr

 
Μέχρι που χωράει και καλύτερα στο ψυγείο! Ξέρουμε ότι το να κάνεις τα πράγματα σωστά παίρνει χρόνο και η αλλαγή δεν είναι ποτέ εύκολη.
Μείνετε ήσυχοι ότι είστε κομμάτι μίας εταιρείας ,η οποία είναι αφοσιωμένη στην καινοτομία και δεν επαναπαύεται στο “αρκετά καλό”. Είστε μέλος μιας ομάδας που έχει όραμα για το μέλλον της εταιρείας μας και το πώς επηρεάζει τον κόσμο γύρω μας. Είστε μέλος μιας παγκόσμιας οικογένειας που πραγματικά ενδιαφέρεται να βοηθά τους άλλους. Ανυπομονώ να γνωρίσετε και εσείς το νέο Forever Aloe Vera Gel και να δείτε και εσείς πόσο συναρπαστική και μεταμορφωτική δύναμη θα έχει για τις επιχειρήσεις σας. Το μέλλον είναι εδώ  και διαφαίνεται λαμπρό!

Κωδικός: 515

Aloe Shave  

Πλούσιο gel ξυρίσματος


Λιανική Τιμή:  17,65

Κωδικός: 523      

 Forever Aloe hand soar

Υγρό σαπούνι από Αλόη με 

ισορροπημένο pH  

Λιανική Τιμή:  34,92 
https://sites.google.com/a/aloe-vera-forever.gr/aloe-vera-forever/home/Energy-Boosting-Products/button_continue.gif
   Κωδικός: 553


Forever Infinite

Σειρά αντιγήρανσης 


Λιανική Τιμή:  192,40
Κωδικός: 551


              Forever Move


  Συμπλήρωμα αρθρώσεων και μυών .

Λιανική Τιμή:  68,71

Κωδικός: 520


Forever Active Boost - FAB
Φυσικό ενεργειακό ποτό
με αλόη και γκουαρανά


Λιανική Τιμή:  4,87
https://www.aloe-vera-forever.gr/home/Energy-Boosting-Products/fab-forever-active-boost
Κωδικός: 520     Forever Calcium
(Ασβέστιο με μαγνήσιο
και βιταμίνη D)


Λιανική Τιμή:  4,87
Κωδικός: 521


 Forever Aloe Jojoba Shampoo

Σαμπουάν με Αλόη Nέα σύνθεση


Λιανική Τιμή:  

17,74
Κωδικός: 522
Forever Aloe Jojoba   

 Μαλακτική με Αλόη

Λιανική Τιμή: 

17,57
  PDF Νέος Τιμοκατάλογος λιανικής 
Προϊόντων  / 2018 - 19

( PDF ) Έντυπο Άθληση  
΄Eλεγχος βάρους!

01

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ
02

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ
03

ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗCopyright© 2018 aloe-vera-forever.gr - Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος