Sonya Aloe Deep Moisturizing Cream - Περισσότερες πληροφορίες


                                         
Sonya Aloe Deep Moisturizing Cream
                             
Aν διαθέτετε ξηρή επιδερμίδα και οι τρόποι ενυδάτωσης που έχετε χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα δεν σας καλύπτουν, η Sonya σαν μαγική νεράιδα κρέμα βαθιάς ενυδάτωσης της σειράς Sonya  θα σβήσει τη δίψα της επιδερμίδας σας για ενυδάτωση όσο ποτέ άλλοτε!

έφερε και τη λύση! Η Sonya Aloe Deep Moisturizing Cream είναι η νέα προσθήκη στην εκλεκτή σειρά μας Sonya Skin Care.

Η νέα κρέμα ενυδάτωσης περιέχει εκχυλίσματα από το φλοιό της Πεύκης. Αυτά τα εκχυλίσματα περιέχουν κάποια φυσικά συστατικά που ονομάζονται OPCs (Ολιγομερής Προανθοκυαδίνη) τα οποία διαθέτουν μερικές από τις πιο ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες που βρέθηκαν ποτέ στη φύση.

https://sites.google.com/a/aloe-vera-forever.gr/aloe-vera-forever/home/sonya-face-care/sonya-aloe-deep-moisturizing-cream/sonya-aloe-deep-moisturizing-cream-more-info/Sonya-Aloe-Deep-Moisturizing.jpg

Ο φυσικός φύλακας
«Το υαλουρονικό οξύ είναι θεμελιώδες στοιχείο του κυρίως δέρματος (που είναι γνωστό και ως χόριο) και παράγεται από τους ινοβλάστες. Πρόκειται για μια φυσική υδρόφιλη ουσία (μια γλυκοζαμινογλυκάνη) που βρίσκεται στους συνδετικούς ιστούς και στις αρθρώσεις, όχι μόνο των ανθρώπων αλλά και των ζώων. Γι’ αυτό και εκτός από μόριο συγκράτησης υγρασίας και ρυθμιστής ενυδάτωσης του δέρματος, παίζει καθοριστικό ρόλο στην επούλωση τραυμά­των εξαιτίας της αντιφλεγμο­νώδους δράσης του»

Πώς ακριβώς ωφελούν τα εκχυλίσματα αυτά την επιδερμίδα σας;

Καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες και έτσι διατηρούν και ενισχύουν το κολλαγόνο του δέρματος, το οποίο αποτελεί την πρωτεΐνη με τη μεγαλύτερη αφθονία στο σώμα και είναι υπεύθυνο για το σφιχτό δέρμα, την ελαστικότητα, τη σωστή υγρασία και τη συνεχή ανανέωση των κυττάρων του δέρματος.

Όσο για την καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών, αυτή θεωρείται από τους επιστήμονες σαν ένας από τους καλύτερους τρόπους για την επιβράδυνση των σημαδιών του γήρατος, αφού οι ελεύθερες ρίζες ενοχοποιούνται για βλάβες στα κύτταρά μας και έχουν ως αποτέλεσμα σοβαρές και ανεπιθύμητες επιπτώσεις στον οργανισμό, μια από τις οποίες και η πρόωρη γήρανση.

Η Sonya Aloe Deep Moisturizing Cream δεν είναι εφοδιασμένη όμως μόνο με τα εκχυλίσματα του φλοιού της πεύκης για να σας εξοπλίσει στον αγώνα σας για τη διατήρηση της νεανικής λάμψης της επιδερμίδας σας, αλλά είναι πρόσθετα ενισχυμένη με αγνή, σταθεροποιημένη Αλόη Βέρα και Ceramides.

Τα Ceramides αποτελούν φυσικές λιπιδικές ενώσεις που ενεργούν τόσο στις ανώτερες στοιβάδες της επιδερμίδας, όσο και στο βάθος της.

Με την παρουσία τους οι κυτταρικές στοιβάδες ξαναβρίσκουν την ελαστικότητα και το δυναμισμό τους, ενώ συγχρόνως εμποδίζουν την επιδερμίδα να χαλαρώσει.

Σε όλα τα παραπάνω προσθέστε και τους τελευταίας γενιάς ενυδατικούς παράγοντες που βοηθούν στη διατήρηση, στη βαθιά ενυδάτωση και την αποθήκευση της υγρασίας της επιδερμίδας βαθιά και κάτω από τα εξωτερικά της στρώματα και έχετε το καταλληλότερο όπλο για να διώξετε την ξηροδερμία και τα χρόνια μακριά από την επιδερμίδα σας!

Με μια ματιά…

Έξτρα ενυδάτωση, ακόμα και για τα πιο ξηρά δέρματα.

• Περιέχει Εκχυλίσματα Φλοιού Πεύκης που καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες.

• Βοηθά στην αποθήκευση και στη διατήρηση της νεανικής λάμψης της επιδερμίδας.

• Δεν αποτελεί μέρος της συλλογής Sonya Skin Care Collection, αλλά την ολοκληρώνει τέλεια!

 PDF Νέος Τιμοκατάλογος λιανικής 
Προϊόντων  / 2018 - 19

( PDF ) Έντυπο Άθληση  
΄Eλεγχος βάρους!

Επιχειρηματική
Ευκαιρία 

https://sites.google.com/a/aloe-vera-forever.gr/aloe-vera-forever/home/Energy-Boosting-Products/business_opportunity_AVF.jpg

01

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ
02

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ
03

ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗCopyright© 2018 aloe-vera-forever.gr - Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος
Comments