Είναι οικονομικά;

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ FOREVER ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ;

  1. Όλα τα προϊόντα, εκτός των Διατροφικών, έχουν βάση την Αυθεντική Αλόη Βέρα.

Αυτό σημαίνει, ότι αν γυρίσετε πίσω το προϊόν και ανατρέξετε να δείτε αναλυτικά τα συστατικά που αναγράφονται πάνω στο μπουκάλι, θα παρατηρήσετε, ότι το πρώτο συστατικό είναι Aloe Barbadensis Gel (Stabilized* Aloe Vera Gel), που σημαίνει στα Ελληνικά Αλόη Μπανμπαντένσις Μίλερ (Σταθεροποιημένη Γέλη). Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί η Αλόη Βέρα είναι βασικό συστατικό των προϊόντων. Επίσης, δεν θα δείτε πρώτο συστατικό το νερό ή water ή acqua, ως πρώτο συστατικό, διότι τα προϊόντα δεν είναι αραιωμένα. 

Γιατί όμως να χρησιμοποιήσετε προϊόντα με Αλόη Βέρα;

Η Αλόη Βέρα είναι ένα φυτό που δεν επιλέχτηκε τυχαία να μπει μέσα σε αυτά τα προϊόντα. Περιέχει πολλά συστατικά από τη φύση της, αλλά το κυριότερο από όλα είναι η λιγνίνη. Η λιγνίνη είναι μία ξυλώδης ουσία, η οποία προσδίδει στην Αλόη Βέρα την ικανότητα να διεισδύει μέχρι τα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας. Επειδή, λοιπόν μπορείτε να έχετε καλύτερη απορροφησιμότητα του προϊόντος από τον οργανισμό σας, μπορείτε να έχετε άριστη αποτελεσματικότητα και βέβαια οικονομία. Όταν αγοράζετε ένα προϊόν που δεν έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα, τότε και 1€ αν το αγοράσατε είναι πανάκριβο σε σχέση με ένα άλλο όμοιό του που μπορεί να κόστιζε 10€ και να είχε τέλεια αποτελεσματικότητα. Άρα, κάνετε οικονομία.

 2. Είναι πολύ χρηστικά.

Αυτό σημαίνει ότι ένα προϊόν που αγοράζετε, μπορεί να έχει πολλές διαφορετικές χρήσεις.

Πιο συγκεκριμένα: Για παράδειγμα, αγοράζετε ένα υγρό σαπούνι και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να πλύνετε το πρόσωπό σας, για ντεμακιγιάζ οι γυναίκες, ιδανικό για τα μάτια όσοι φοράνε φακούς επαφής ή έχουν ευαισθησίες με τα μάτια, εξαιρετικό για την ευαίσθητη περιοχή διότι έχει ουδέτερο pH για άντρες και γυναίκες και ιδανικό για μπάνιο νεογέννητα ή ως αφρόλουτρο σώματος. Δεν ερεθίζει, δεν ξηραίνει το δέρμα. Ένα προϊόν με τόσες πολλές χρήσεις, που σας βοηθά να έχετε οικονομία. Πόσα διαφορετικά προϊόντα θα έπρεπε να είχατε αγοράσει.

  1. Είναι πατενταρισμένες συνθέσεις.

Όλα τα προϊόντα, είναι ειδικές φόρμουλες, οι οποίες είναι σχεδιασμένες ώστε να έχουν την καλύτερη δυνατή απορρόφηση από το έντερο σας ή το δέρμα σας, άρα και καλύτερο αποτέλεσμα από κάθε άλλο προϊόν στην αγορά.

Πιο συγκεκριμένα: Το συμπλήρωμα διατροφής Ασβέστιο (Calcium) είναι συνδυασμένο με βιταμίνη D και Μαγνήσιο – δύο στοιχεία απολύτως απαραίτητα για την απορρόφηση του ασβεστίου από τον οργανισμό. Άρα, ένας ακόμα λόγος που κάνετε πραγματική οικονομία στον οργανισμό σας.

Επίσης, η βιταμίνη C,είναι συνδυασμένη με πίτουρο βρώμης, ώστε να μπορεί να απορροφάται. Η κάθε ταμπλέτα είναι μόνο 60mg, διότι έρευνες έχουν δείξει ότι κάθε οργανισμός μπορεί να απορροφήσει μέχρι 60mg την ώρα. Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε μεγαλύτερη ποσότητα βιταμίνης C, απλά την περίσσεια ο οργανισμός της αποβάλλει στην τουαλέτα. Άρα, έχουμε έναν ακόμα σημαντικό λόγο που μπορείτε χρησιμοποιώντας αυτά τα προϊόντα, να κάνετε πραγματική οικονομία. 

  1. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλη την οικογένεια.

Αυτό σημαίνει ότι ένα προϊόν, που αγοράζετε, είναι ιδανικό για χρήση από ένα μωρό έως ένα ηλικιωμένο.

Πιο συγκεκριμένα: Αγοράζετε ένα Υγρό Σαπούνι. Αυτό είναι ιδανικό για να το χρησιμοποιήσει όλη η οικογένεια από το νεογέννητο έως τον ηλικιωμένο, διότι είναι ότι πιο αγνό κυκλοφορεί στην αγορά. Άρα, κάνετε πραγματική οικονομία, γιατί δεν χρειάζεται να αγοράζετε ξεχωριστά προϊόντα για παιδιά, για ενήλικες ή ηλικιωμένους. Άρα, σας συμφέρει να αγοράζετε από την Forever Living, γιατί κάνετε οικονομία.

  1. Είναι υπερσυμπυκνωμένα.

Αυτό θα μπορέσετε να το καταλάβετε, μόνο όταν τα χρησιμοποιήσετε.

H οδοντόκρεμα της Forever είναι 130gr. Στο εμπόριο οι συνηθισμένες οδοντόκρεμες είναι 74gr, δηλαδή η οδοντόκρεμα της Forever είναι διπλάσια ποσότητα. Χρησιμοποιώντας την, παρατηρείτε ότι μία ποσότητα μικρή, περίπου όσο ένα μπιζέλι είναι υπέρ αρκετή πάνω στην οδοντόβουρτσα, διότι διαφορετικά κάνει πάρα πολύ αφρό. Άρα, η οδοντόκρεμα αυτή ισοδυναμεί με 3 οδοντόκρεμες του εμπορίου, όσον αφορά την χρηματική αξία, διότι η ποιοτική αξία δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία από όλες αυτές. Άρα, ένας ακόμα λόγος που σας συμφέρει να αγοράζετε από την Forever Living, γιατί κάνετε οικονομία.Comments